facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Matisimmo

Matisimmo
"Gedreven en gepassioneerd door vastgoed is dit jong & dynamisch kantoor in Zuid-Limburg de ideale partij voor de bemiddeling van uw eigendom."
Adres: Kloosterstraat 4, 3740 Bilzen
Telefoonnummer: +3289440000
Stad: Bilzen
Route: Kloosterstraat 4
Postcode: 3740


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30
Dinsdag: 09:00 - 12:30
Woensdag: 09:00 - 12:30
Donderdag: 09:00 - 12:30
Vrijdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Matisimmo te koop Vlijtingen, Matisimmo Zimmo, Matisimmo Te huur, Huis te koop Bilzen, Immokantoren Bilzen, Huis te koop Koekoekstraat Munsterbilzen, Vastgoedkantoren Bilzen, Ellimmo Vastgoed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Maxime Immo Maxime 714 meter Verkoop en verhuur van uw onroerend goed in Bilzen en omliggende steden.
Essensio Vastgoed Essensio Vastgoed 753 meter Geweldige uitleg, nemen tijd voor u, super !
Immo P&A Immo P&A 2 km Zeer behulpzaam en erg vriendelijk, ik kan Immo P zeker aanraden als je opzoek bent n...
Vastgoed Palmaers 4Sale Vastgoed Palmaers 4Sale 5 km Eerlijke, prettige en deskundige makelaar. Is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. ...
Recensies
Al twee keer hebben we mogen genieten van een fantastische service bij Matisimmo. Aan de laatste verkoop hingen veel emoties vast, toch ging Thomas hier steeds zeer respectvol en professioneel mee om. Matisimmo brengt de eigendom prachtig in beeld en geeft een correcte prijsschatting. Hierdoor was het pand dan ook binnen de twee weken met een goed gevoel verkocht. Als zelfs de notaris zegt dat ze een van de weinige zijn die op deze manier hun dossiers in orde hebben en de koper en verkoper zeer professioneel begeleiden, dan is dat een mega compliment. Ook alle medewerkers van Matisimmo communiceren correct en zijn behulpzaam. Dank je wel Jort, Thomas, Hanne en het gehele team van Matisimmo.
Wij hebben Kristof en zijn team ingeschakeld voor de verkoop van het huis van mijn ouders. Het was geen makkelijk verkoopbaar huis maar toch was de klus binnen de 2 weken geklaard. Ik ben zeer tevreden over de correcte en eerlijke aanpak. Wij werden continu en snel op de hoogte gebracht van de stand van zaken. Kristof was altijd bereikbaar en betrokken en elke vraag of obstakel werd professioneel en discreet afgehandeld. Bedankt!
Woning gekocht bij Matisimmo, Jort is een zeer oprechte makelaar die altijd snel op mails, sms en zijn gsm reageerde. Ik ben zeer tevreden van de hele ervaring, van eerste bezichtiging waarbij ook de minder goede kantjes van de woning eerlijk getoond werden, tot onderhandeling, tot de duidelijke uitleg van de verkoopovereenkomst. Ook de medewerkers in Bilzen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Al bij al, uitstekende ervaring bij Matisimmo en zeker aan te raden.
Zeer tevreden. Op korte tijd nu al twee keer goed geholpen door Stan. Zowel voor de aankoop van onze nieuwe woning als voor de verkoop van het appartement konden we altijd rekenen op een snelle service. Er werd uitgebreid de tijd genomen om een antwoord te bieden op al onze vragen en dit steeds op zeer vriendelijke wijze. Bedankt voor alle hulp. We appreciëren ten zeerste wat jullie allemaal voor ons gedaan hebben!
We werden duidelijk, professioneel en vriendelijk over het te verkopen appartement geïnformeert. Het bezoek aan het pand verliep goed. Na toezegging van ons dat we het appartement wenste te kopen hebben we duidelijk vernomen hoe alles in zijn werk zou gaan als we het appartement door jullie zouden laten verhuren. We zijn dus dik tevreden over Matisimmo!
Nadat mijn huis eerst een half jaar te koop werd aangeboden via Immo Swennen Diepenbeek totaal geen communicatie was mijn huis bij Matisimmo snel verkocht. Juiste schatting, goede presentatie op verschillende websites en dit dankzij Joachim. Komen al hun beloftes na. TOP!
Zeer goed geholpen door Stan bij de aankoop van onze nieuwe woning. Hij was steeds bereikbaar en bereid om ons te helpen met onze vragen. De foto's van het pand op de website kwamen ook heel goed overeen met de realiteit. Kortom een heel erg positieve ervaring.
Matissimmo is een super goede en zeer vriendelijk immokantoor. We zijn super goed en snel geholpen door hen. We kregen op al onze vragen antwoorden, zelfs s avonds laat. Wij hebben zeker over niets te klagen gehad.
Onze eerste appartementje gekocht via Matisimmo. Heel tevreden, vooral van Jochim die ons heel goed heeft geholpen. Top bureau.
Zeer positieve ervaring. Ons appartement werd verkocht binnen de week. Alles is vlot en correct verlopen. Thomas is een toppertje. Bedankt ook aan de rest van het team. Matissimo is zeker aan te raden !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid