facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MathIT

MathIT

Info

Makes IT happen



"Strategische IT Business Partner, gespecialiseerd in digitalisatie, cyber security en managed services.Math IT helpt ondernemingen de technologische mogelijkheden van vandaag optimaal te benutten. Dat gaat om meer dan de implementatie van de juiste systemen. We bieden advies op maat van uw business en reiken relevante oplossingen aan, afgestemd op uw doelstellingen, zodat uw bedrijf zich kan blijven ontwikkelen. Technologie die voor ú werkt. Die wendbaar is, meegroeit met uw ambities en doet wat u wil bereiken.oor IT strategisch in te zetten, maken we je onderneming efficiënter, productiever en competitiever. We zorgen dat je optimaal werkt. Vlot en veilig. Op de juiste manier en met het juiste materiaal. En we zorgen dat dat zo blijft."
Adres: Viergemeet 39, 9120 Beveren-Waes, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 472 24 81 63
Stad: Beveren-Waes
Route: Viergemeet 39
Postcode: 9120



op zoek naar gerelateerd: Mathot bestellen, Mathot Haarlem, Mathot Medische Speciaalzaken, Mathot steunzolen, Mathot kniebrace, Mathot boter, Dokter Matton Sint-Niklaas, Leverancier stomamateriaal
Recensies
Math It heeft me zeer goed geholpen bij het koppelen van de OneDrive van mijn werk aan zowel mijn Mac als mijn iPhone. Hun service was snel en professioneel. Dankzij hun expertise werkt alles nu vlekkeloos. Ik ben zeer tevreden en kan Math It zeker aanbevelen voor al je IT-ondersteuning!
Werken met Math IT is echt een verademing geweest voor ons team. Vanaf het moment dat we met hen gingen samenwerken, voelden we ons direct begrepen en ondersteund op een manier die we niet eerder hadden ervaren. Het persoonlijke aspect van hun service maakt echt het verschil!
Wij Setisol werken nu al even met MathIt en zijn zeer tevreden. MathIt biedt zeer goede support, maar denkt ook proactief mee met de organisatie om eventuele problemen te voorkomen.
Zeer tevreden van de samenwerking met Math IT! Ze staan steeds voor me klaar wanneer er een probleem voordoet en ik heb altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Dit is zeer aangenaam om te werken. TOP service!
Wat ik vooral waardeer aan Math IT is hun responsiviteit en klantgerichtheid. Ze reageren snel op vragen en problemen en bieden effectieve oplossingen. Hun vriendelijke en professionele team staat altijd klaar om te helpen.
Naadloze onboarding en begeleiding bij het opzetten van een extra O365 account. Top-service. Experts in hun vak.
Top. Hulp op afstand altijd handig voor mij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid