facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mathilde - Koffiesalon

Mathilde - Koffiesalon

Info

Koffiedrinken is een allesomvattend levensgevoel.
Oude en versleten pronkstukken geven het koffiesalon sfeer.
Verlengde van de huiskamer
Krant, boek....

Adres: Turnhoutsebaan 28, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: 476592485
Stad: Tessenderlo
Route: Turnhoutsebaan 28
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: Turnhoutsebaan 28 Tessenderlo, Koffiehuis okselaar, choc-o-latte okselaar, choc-o-latté
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mikro Café Mikro Café 9 km De beste foodbar met een Griekse twist. Van broodjes over warme Griekse specialiteite...
Recensies
Gezellige plaatsje met lekkere gebakjes en warme dranken. Leuke inrichting ook. Perfect om op zondag gezellig iets te gaan drinken.
Zeer gezellig koffiehuisje, lekkere taarten zelfbak. Leuk, klein maar fijn terrasje. De eigenaresNancy is een topvrouw, ideale locatie om een lekkere koffie met taart of koele dranken te nuttigen Liliane
Lekkere koffie met een niet te versmaden stuk zelfgemaakte taart. Binnen ademt het koffiesalon puur vintage. Op het buitenterras kan je in alle rust genieten van je hapje/tapje, ondanks de drukte van het voorbijrijdende verkeer. Een dikke duim omhoog voor deze steeds vriendelijke dame! Allen daarheen!
Geen bediening op het terras, het terras lijkt ingericht met spullen uit de kringloop komen. Binnen is het niet beter met een inrichting welke van het grofvuil komt. Wat we vroegen was niet meer beschikbaar, op een bestelling van 4 stuk 2 dingen niet meer verkrijgbaar is een sterk gemiddelde.
Lekkere taart, vriendelijke mensen.
Heel gezellig om te zitten en de eigenaresse is zeer vriendelijk. Er stonden vele lekkere taarten en deze gaan we volgende keer zeker proberen. Maar dan drinken we wel geen cappuccino met slagroom meer. Deze was zo sterk dat je iets enorm bitter aan het drinken was. Een ristretto is zelfs hiertegen een flauw afkooksel. Een ander punt is dat je in een koffiehuis verse slagroom verwacht en niet uit een spuitbus.
Over n verborgen pareltje gesproken : ouderwets gezellig interieur. De taarten zien er stuk voor stuk heerlijk uit, en eens op je bordje smaken ze nog beter. Met n overheerlijk tasje dampende koffie is dit een meer dan smakelijk 4 uurtje. Kan niet wachten om ns te reserveren voor n zondags ontbijt " mee spek " of een High Tea " mee bubbels ".
Amai was me dat weer lekker
Leuk terrasje. Hoogtepunt was de overheerlijke aardbeientaart met - uiteraard - heel lekkere koffie. Mmmmm... we hebben er van genoten
Lekkere, lekkere taarten gebakken door oma herself, zaak met karakter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid