facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Masterplan Travel

Masterplan Travel

Info

Masterplan Travel est une agence de voyage qui propose un service personnalisé pour l'organisation de vos vacances ainsi que pour vos voyages d'affaires et incentive.



"Masterplan Travel, votre agence de voyage à Genappe, a été créée par un couple de passionnés de voyages : Giovanni et Gladys. Ces amoureux des rencontres et découvertes partagent leur connaissance du monde.Notre agence de voyages sur-mesure vous propose de prendre le temps de créer un projet de voyage unique. Puisque chaque voyageur est unique, chaque voyage devrait l’être aussi.Notre mission ? Élaborer avec vous, de A à Z ou en partant d’une première base, l’aventure qui vous correspond, à vous et à vos rêves d’évasion. Le tout, en vous conseillant sur chaque petit détail restaurants, belles visites, petits coins idylliques…, pour que tout soit parfait.Nos spécialités? Les voyages d'affaires et les voyages de noces."
Adres:
Telefoonnummer: +3267854789
Stad: Genappe



op zoek naar gerelateerd: Coco Travel, Agence de voyage Courcelles
Recensies
Giovanni en Melissa altijd bovenaan, 3e reis met hen. Weinig follow-up e-mail gedurende de week, waardoor we een enorm pluspunt leuke upgrade tijdens de reis aan deze geweldige week konden toevoegen. Bureau van zelfstandigen die hun opdrachtgevers goed volgen, dat merk je!
Hartelijk dank aan Gladys en Giovanni voor deze geweldige reis naar Bali! Alles was perfect: organisatie, verrassing Balinese kookles, reis, 3 droomhotels, Franstalige gids alleen voor ons,... zoveel herinneringen voor de familie.
We hebben een geweldige reis gehad dankzij het bureau, geweldige service en beschikbaar. De organisatie was perfect, we konden zonder stress reizen. Bovenkant!
Goede service! Dit is de tweede reis die we via Masterplan Travel hebben geboekt en de service is geweldig en wat een respons! Groetjes! Dankjewel :-
Ik kom net terug van vakantie, ze zijn geboekt door Masterplan. Niets te zeggen, het was gewoon onberispelijk en vooral een geweldige follow-up!!!! Nogmaals bedankt!
Een echt topbureau, de grote troeven van dit bureau zijn beschikbaarheid & luisteren. Een kleine e-mail op de eerste dag van onze aankomst om ervoor te zorgen dat alles in orde is, dat alles is zoals we wilden. Ik raad ze ten zeerste aan en zal ze opnieuw gebruiken voor toekomstige reizen.
Geweldige ervaring met dit bureau dat we al twee keer hebben gebruikt, voor bergvakanties in zomer en winter. Super professionele service, zij M lissa en Giovanni doen echt hun best om opties te vinden die aan uw behoeften voldoen, en zijn zeer concurrerend op het gebied van prijzen. Super kwaliteitsprijs, uitstekende klantenopvolging. Aanbevelen !!!
Onberispelijke service. Beschikbaarheid, snelheid en efficiëntie. We kunnen Giovanni niet kwalijk nemen, hij levert kwaliteitswerk en is erg prettig om mee samen te werken. Tot volgend jaar !
Ik dank Masterplan Giovanni en Gladys voor het organiseren van onze reis! Alles was perfect! Het verblijf zou niet zo geweldig zijn geweest zonder hun diensten, hun advies, hun beschikbaarheid zelfs laat in de avond! Ze hebben oog voor detail en zijn zeer attent voor hun klanten, ze hebben kleine details die het verschil maken! Hartelijk dank voor deze geweldige ervaring die zeker niet de laatste zal zijn met jou!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid