facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massimodo

Adres: Dorpsstraat 26 , Londerzeel 1840, BE
Telefoonnummer: 052 31 05 10
Stad: Londerzeel
Route: Dorpsstraat 26
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-19:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 08:30-18:30
Zaterdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Kapper Londerzeel, Dirk De Witte Kappers
Recensies
Zeer goede service, altijd vriendelijk en het belangrijkste: u haar is altijd piekfijn gedaan
Ze waren super vriendelijk om te beginnen. En ik heb de foto's laten zien wat ik wou. Kleuringen gingen het niet zelfde zijn Haden ze me verteld. Maar geen probleem het is super gedaan zelfs het knopen was perfect gedaan. Ik ben super te vrede van hen. Dank Jullie wel 2 personen'die. Me geholpen hebben echt waar.
Super vriendelijk, niets op aan te merken. Maar de kleuring is helemaal niet wat ik gevraagd had.. Aangezien ik mijn haar niet veel kleur vond ik de 'balliage' mooi maar de dag nadien zag ik gewoon strepen ipv een mooie overgang met meerdere kleuren.. Heel spijtig maar ik kom hier niet meer terug!
Klanten toch laten betalen voor helemaal verprutst haar is not done. We zijn nu meer dan 1 jaar verder en mijn haar draagt nog de gevolgen van de onprofessionele kleurpoging. Als je niet zeker bent hoe je iets moet aanpakken, wees dan eerlijk. Sorry, geen Massimodo meer voor mij!
Knippen zonder afspraak aan goedkope prijs. Het personeel is vriendelijk en vakbekwaam. OK, een stagiair soms maar dat ligt aan jou of je die laat begaan, of niet.
Mooi vernieuwd , vriendelijk personeel. Een aanwinst voor knippen met Alex in de zaak .Ik ben alvast tevreden .
fantastische mensen zowel met volwassen als kinderen
Goede haarkapsters. Snelle bediening. Leuk interieur.
Prima service. Alex is topper.
Geen afspraak nodig, vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid