facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massages Katrien

Massages Katrien

Info

Relaxerende massage en massage aan kankerpatiënten en hulpbehoevenden.



"Ik bied mensen diverse behandelingen aan : lichaamsmassages, voetreflexmassages, gezichtsmassages, zwangerschapsmassages, massages voor kankerpatiënten, bachbloesemtherapie"
Adres: Robert Buylestraat 37, 8670 Oostduinkerke
Telefoonnummer: 0485178763
Stad: Oostduinkerke
Route: Robert Buylestraat 37
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:30
Dinsdag: 09:00 - 20:30
Woensdag: 09:00 - 20:30
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 09:00 - 20:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Bali Massage Koksijde, Sauna Oostduinkerke, Thai Massage, Privé Wellness Oostduinkerke, Joke Van den Berghe, Tantra massage coaching, Ontspannende massage, Trésor de la mer
Recensies
Superleuke verrassing van mijn twee beste vriendinnen. Mijn eerste zwangerschapsmassage : 1u fantastisch genoten. Katrien legt alles goed uit wat er gaat gebeuren en houdt met alles rekening zodat het voor de klant comfortabel liggen is. Massage van kop tot teen met zalige olie, in een rustgevende omgeving. Ik ben volledig zen, merci Katrien!
Ik gun mezelf iedere maand 1lichaamsmassage met warme olie en een voetzoolreflexmassage. Je kunt het zien als een gewone zalig ontspannende behandeling maar ook om je eigenliefde te stimuleren en dichter bij jezelf te komen. Het is een echte aanrader. Katrien dank je wel voor de hartverwarmende massages. Je bent een topper.
Ik geniet elke keer opnieuw van jouw voetmassage. Een momentje van intense rust. Een heerlijke energie stroomt van top tot teen, of is het van teen tot top.
Zeker een aanrader! Zalige massages, heel professioneel met oog voor detail, voetreflexologie ook super!
De ideale ontspanning! Super ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid