facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Massagepraktijk Jef Vangeel

Massagepraktijk Jef Vangeel

Info

De professional voor elke sporter. Gespecialiseerd in Sportmassages, Stretching en Taping. Alles in verband met blessurepreventie!

Adres: Zavelstraat 3, 2440 Geel
Telefoonnummer: 0494495579
Stad: Geel
Route: Zavelstraat 3
Postcode: 2440


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ergotherapie Thomas More Ergotherapie Thomas More 6 km Welkom op de officiële pagina van deze opleiding op Thomas More, de hogeschool voor w...
Ludisia Massage Ludisia Massage 8 km Ben er nu twee keer geweest ontspannende massage + voetreflexologie Was top!!!
Recensies
Enkele maanden geleden via Jef zijn praktijk een inspanningstest laten uitvoeren. Ik was al actief aan het lopen, maar dankzij de resultaten van de test, kon ik eindelijk gericht gaan trainen. Merci voor het aangename bezoek!
Ik had al paar weken last van schouder/nek en was al eens naar Kiné geweest, maar boekte maar traag vooruitgang. Ben dan op zoek gegaan naar andere oplossingen en zo bij Jef terecht gekomen. In een paar sportmassage-sessies enorm veel vooruitgang geboekt. Alles is goed los nu en van niets last meer. Jef weet echt wat hij doet. Een aangenaam persoon en een enorm goede sportmasseur!! Echte aanrader!!
Jef heeft bij mij meerdere massage cursussen gevolgd. Hij was altijd erg leergierig en wist snel de aangeleerde technieken om te zetten in efficiënte behandelingen binnen zijn praktijk. Hij is een zeer goede therapeut met veel passie en gedrevenheid! Ik raad u zeker aan om eens een afspraak te maken!
Last minute kon ik nog bij Jef terecht voor een taping. Deze werd professioneel aangebracht met de nodige info.
Zeer bekwaam en veel kennis van de musculatuur. Kent de kneepjes van zijn vak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid