facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MassagePelgrim

Info

Relaxatiemassages.
Place to be voor allerhande activiteiten.
Eveneens overnachten mogelijk.

Geschiedenis

Als MassagePelgrim is het mijn missie iedereen ervan te overtuigen dat massages onderdeel zouden moeten zijn van het dagelijkse leven. Een massage zorgt voor verbeterde bloedsomloop, ontspant spieren en geest, verbetert de nachtrust, veegt stress en vermoeidheid van de baan, is een zuiverende procedure en heeft een verjongend effect. Heel gezond en super ontspannend!

De massagetempel heeft ondertussen meerdere doelen. Buiten massageplek is het eveneens een gezellig salonnetje, vergaderplek, relaxatie- en bezinningsruimte, of gewoon “the place” om met een paar vrienden en/of vriendinnen bij te babbelen. De tuin is feeëriek verlicht, engeltjes luisteren mee tussen de takken van de bomen :-) . Bij mooi weer kan je eveneens van de tuin genieten.

Je kan de tempel huren voor een halve of een hele dag, of alleen ’s avonds. Drank en versnaperingen liggen in de ijskast, die mag je gewoon nemen. Op het einde van je bezoek, maken we de rekening.

Wie na een ontspannende dag geen zin heeft om weer naar huis te gaan, kan altijd overnachten in één van de twee B&B kamers. Basic, maar knus en alles is voorhanden. s Morgens tover ik met plezier een ontbijt op tafel. Jij laat me gewoon weten wat je wensen zijn.

Nog meer uitgebreide info vind je op de website.

Adres: Camille Huysmansstraat 146, 3128 Baal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0478203172
Stad: Baal
Route: Camille Huysmansstraat 146
Postcode: 3128


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid