facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MaSanté YOGA

Info

De missie van Masanté is om mensen te laten ontdekken en ervaren welke meerwaarde yoga kan bieden op fysiek en mentaal vlak. Je kan kiezen uit groepslessen of een meer persoonlijke aanpak.

Geschiedenis

Yoga lessen in kleine groepen op maandagavond (Koga Zuid) en dinsdagavond (Slimfit). Zie evenementen voor meer info.

Yoga@home: heb jij overdag een vrij moment en een ruimte waar je samen met enkele vriendinnen yoga wil doen? Dan kom ik ook yoga geven op verplaatsing. Voor meer info en voorwaarden, stuur mij een persoonlijk bericht of email via [email protected].



"Masanté is een yoga studio in Zomergem, gelegen op een rustige locatie in het groen. Je kan er terecht voor yoga, in groep of individueel.De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als mensen met yoga ervaring."
Adres: Langeboeken 22, 9930 Zomergem
Telefoonnummer: 0473/90.43.27
Stad: Zomergem
Route: Langeboeken 22
Postcode: 9930



op zoek naar gerelateerd: Spinning Zomergem
Recensies
Bijzonder aangename yogastudio. Ik ging al naar erg veel studio's, maar dit was er een waar ik me al van bij het eerste bezoek op mijn gemak voelde. De eigenares, Marie, doet het zeer goed en zorgt voor een warm onthaal. Mocht ik dichterbij wonen, ik werd ongetwijfeld vaste klant.
Rustig en sereen voluit, Masante Boutique een heilzaam besluit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid