facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mary Lift Service

Mary Lift Service

Geschiedenis

U gaat binnenkort verhuizen? U wilt meubelen vervoeren of opslaan? Dan hebt u nood aan materiaal om uw spullen in op te bergen, en aan geschikt vervoer om alles naar de nieuwe bestemming te brengen.

Mary Lift Service kan al het bovenstaande in goede banen leiden, bovendien zijn wij zijn actief over heel België.

Wij waarborgen en nemen verhuizingen aan van particulieren, kantoren en industrie.

Mary Lift Service wil vooral uitblinken in twee disciplines: service en klantvriendelijkheid.

We bieden tevens een extra service: we zorgen voor het demonteren, inpakken, uitpakken en opnieuw monteren van uw meubelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Adres: Assesteenweg 117/5 P1-P2, Ternat
Telefoonnummer: 025698010
Stad: Ternat
Route: Assesteenweg 117/5 P1-P2


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00

Recensies
Heel vriendelijk. Dank om ons zo last minute uit de nood geholpen te hebben!
Kom juist thuis van werk. Mary lift service blokkeert heel de oprit voor een bocht geen bord geplaatst voor de bocht. Als je vraagt om wat op te schuiven krijgt je een onbeleefd vulgair antwoord. Zou nooit met deze service verhuizen. Half uur blijven staan verschillende autos stonder te wachten in de bocht. Zeer onprofessioneel!!!!!!
Wij werken al een tijdje heel regelmatig samen met deze firma voor de levering van onze materialen bij onze klanten op verdiep. Super flexibel, correct in afspraken en prijs/kwaliteit echt top.
Heel goede service , vriendelijk personeel en bazen. Zeker een aanrader.
Steeds snelle service en info. Correcte prijzen.
Vertaald door Google Ik ben super teleurgesteld en ik raad deze service niet aan. kan niet wachten, want voor een afspraak die om 10.00 uur is gemaakt, verschijnen ze om 12.00 uur en bovendien claimen ze hun volledige geld, wetende dat ik een vrachtwagen heb gehuurd die me al om 10.00 uur heeft geteld. de lift . Ik raad deze service van grote onzin echt niet aan. Origineel Je suis super déçu et je vous déconseille ce service vivement car pour un Rdv prit à 10h ils se pointe à 12h et en plus de ça ils réclame leur argent au complet sachant que j'ai loué un camion qui me décompte depuis 10h imaginé mon prix final pour le camion plus le lift . Je vous déconseille vraiment ce service du grand n'importent quoi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid