facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mary

Mary
Adres: Korte Gasthuisstraat 34 , Antwerp 2000, BE
Stad: Antwerp
Route: Korte Gasthuisstraat 34
Postcode: 2000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pierre Marcolini Pierre Marcolini 200 meter Personeel in Brusselse winkel weigert Nederlands te spreken en excuseert zich zelfs n...
Recensies
Klassieke bonbons in een klassieke setting. Super vriendelijke en behulpzame bediening.
Zalige bonbons! Mijn favoriete chocolatier. Vooral de Florentine is overheerlijk, mijn all time favorite! Wel erg prijzig, maar dat is het waard. Beter dan Godiva wat vroeger mijn favoriet was maar Mary heeft de vloer met ze aangeveegd!
Lekkere chocolade. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam! Winkel is ook net en mooi versierd en voor wie het belangrijk is: ze hebben ook lactose-vrije chocolade.
Erg leuk personeel. Vertelde meteen over de historie van Mary en kwam aan met een grote plaat met bonbons welke we konden proeven. De producten zijn heerlijk! De prijzen liggen wel wat hoger.
Heeeeel lekkete pralines en koekjes en heeeel vriendelijke verkoopsters
Lekkere pakketjes chocolaatjes die je samen met een lieftallige en gastvrije dame
Lekker.. zoals in alle andere Mary winkels in Belgie
Lekker en heerlijk chocolade!!!
Topkwaliteit maar wel duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid