facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Martin's Red

Martin's Red

Info

Martin's Red counts 79 bed rooms, 7 meeting rooms and an auditorium with 150 seats

Geschiedenis

Martin's Red fits within the context of an extensive campaign to promote sports in Belgium. The hotel is located on the site of the Tubize National Football Center, whose construction began in 2005.

Its sports facilities have been developed to provide a headquarters worthy of the name to the Red Devils (Belgium’s national football team), as well as to support Belgian football in general, including training. The Center will receive up to 75,000 people each year by 2018. It will also provide a multidisciplinary platform in the Tubize area for organising cultural gatherings, festivals, local sports competitions, etc.

Adres: 484 rue de Bruxelles, 1480 Tubeke
Telefoonnummer: 003226341111
Stad: Tubize
Route: 484 rue de Bruxelles
Postcode: 1480



op zoek naar gerelateerd: Martin's Red Waterloo, Restaurant Martin's Red Tubize, Martin's Waterloo
Recensies
Zeer betaalbaarhotel 3 personen op 1 kamer is gewoon zalig op een boogscheut van Brussel. Personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Zeer toffe bar. Kamer was ruim en proper. Ontbijt was simpel, moet niet altijd toeters en bellen zijn. Bar was gezellig, heerlijke biertjes.
Modern hotel met ruime kamers. Goede bedden. Heerlijk ontbijt. Attent personeel. Veilige plek voor onze fietsen. Locatie is beetje vreemd maar wel heel praktisch als je per auto reist. Per fiets is het zo'n 10 min naar dichtstbijzijnde horeca. Op zondag is het restaurant gesloten.Kamers: 5/5
Mooi hotel...red devils ofcourse...netjes ...ontbijt stelt niet zoveel voor en groepen die met bus arriveren worden netjes in een zaal geperst en krijgen dan nog minder voorgeschoteld dan bij de "gewone mensen " dit is een heel slechte reclame voor België en hotel...weet uit ervaring dat het in de meeste 4*hotels zo niet gebeurd....echt slecht...en bovenop slechte wifi!!!! Nu kom ik voor mijn werk in veel hotels in Europa en ondanks het mooie gebouw en kamers is het personeel niet vriendelijk ...ontbijt stelt niet veel voor en dit is reclame voor België...er zijn gelukkig betere hotels met vriendelijk personeel en lekker ontbijt en waar groepen als normale mensen worden beschouwd.
Mooi hotel, rustig gelegen, grote kamers, leuke bar/restaurant. Ontbijt was uitgebreid. Spannend als je er bekende voetballers tegen komt
Prima hotel maar slechte ervaring. Midden in de nacht werd een grote partytent afgebroken met het nodige kabaal. Notabene om o2.00uur in de nacht. Hoe bedenk je het!!!!! Door meerdere party's in het Hotel was het personeel in het rest.gedeelte zo gestrest, dat er nauwelijks aandacht was voor de individuele gast. Bij het ontbijt werden onze borden weggehaald toen wij nog bezig waren met de laatste hap. Dus geen prettig verblijf.
Als conference plaats erg matig. Niet gezellig, matig eten en de zaal erg sec.
Eten niet super, slecht eigenlijk. Kamers schoon, basic. Wifi kamer maar voor 2 apparaten. Minibar leeg.lamp kapot. Waarschijnlijk prima als sporthotel, maar ik kom hier niet meer.
Het hotel waar de Rode Duivels worden gechallenged, maar ook verwend. Modern en fris hotel. WiFi is gratis tot een hoeveelheid Mb's. Ontbijt is rijk gevarieerd. Qua broodpallet iets te beperkt.
Heerlijke bedden, maar dinerkaart is erg magertjes weinig keuze en ontbijt valt tegen qua assortiment. Melk voor bij de muesli was zuur
Fijne plaats voor bedrijfsevent , auditorium en receptiegelegenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid