facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Martijnkozijn Schoten

Martijnkozijn Schoten

Info

Martijn Kozijn, welke al reeds 3 filialen heeft in Nederland, opent zijn vierde filiaal in Schoten (België). We hebben jarenlange ervaring in het verkopen van nieuwe ramen, deuren, kiep-schuiframen en dubbele deuren.

Adres: Wijnegembaan 2 Unit 18, 2900 Schoten
Telefoonnummer: +32474927704
Stad: Schoten
Route: Wijnegembaan 2 Unit 18
Postcode: 2900


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Martijn Kozijn contact, Martijn Kozijn review, Martijn Kozijn Asten, Martijn Kozijn voordeuren, Martijn Kozijn kortingscode, Kunststof kozijnen webshop, Martijn Kozijn Gronsveld, Martijn Kozijn deuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Houthandel Segers Houthandel Segers 263 meter Vriendelijk, snelle service en alles perfect op maat gezaagd.
Recensies
Zeer behulpzaam in het inladen en ook voor aanwijzingen om vast te maken: top service !
Erg vriendelijk en prima service!
Snel en vriendelijk , materiaal niet voor professionals, incompleet :schroeven te weinig! Aludorpel onderaan de deur moet je plaatsen op blauwehardsteen!?!?! Anders zijn de stijlen tekort.... Onmogelijk proper af te werken! Zaakvoerder kent ook zen vak niet,dit is gebleken na telefonisch gesprek met hem.
Waarom moet je je prijzen met bijna 50% laten stijgen als het om oude ramen gaat? De aanduidingen in het magazijn waren nog de oude prijzen zodoende konden we het verschil zien. We hebben het gevoel dat hier geprobeerd wordt om gemakkelijk geld te verdienen op de golf van inflatie. De jongen die ons hielp was wel vriendelijk en deed zijn best om een korting uit de brand te slepen.
Ruim aanbod in standaard maten. Snel en vriendelijk geholpen. Even op de site kijken voor het juiste raam. Raam afhalen. Geen wachttijden. Degelijke kwaliteit en goedkoper dan de concurrentie.
Deuren staan vanonder 1cm open. Deurgat boven is 84.6mm en onderaan aan de dorpel 85.6 en de deur zelf is 84.8 dus 2mm te groot... als ge aan nen holander iet vraagt zijt ge gekloot.
Goede Prijs / Kwaliteit verhouding - Makkelijk dat de ramen in voorraad zijn = geen wachttijd
Ik ben goed geholpen geweest. Een aanrader!
Top service, goeie prijs/kwaliteit, vriendelijk personeel in Schoten
Mooie deuren en kozijnen voor een goede prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid