facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marmalade

Marmalade

Info

Productiehuis bioscoopfilms, TV-series en live-entertainment in België/Nederland.

Geschiedenis

Marmalade, opgericht door Yoshi Aesaert in 2013, met eerste vestiging te Gent (België). In hoofdzaak maakt het films voor de bioscoop en drama voor TV. Hun eerste productie, ‘De Ontsnapping’ naar het gelijknamige boek van Heleen van Rooyen, werd uitgebracht in de bioscoop op 30 april 2015.

Marmalade staat voor ‘verhalen voor een breed publiek’ en wil de kijker steevast blijven verrassen met frisse en dynamische fictie. Een uitgebalanceerde mix van ervaren en jong talent staat daarbij centraal. Deze sfeer is voelbaar van ontwikkeling tot pre-productie, van postproductie tot en met de uiteindelijke release.

Marmalade richt zich op fictie zowel voor TV alsook voor de bioscoop. Binnen het label Marmalade zijn dan ook 3 entiteiten terug te vinden: Marmalade TV, Marmalade Films en Marmalade Distribution.

Adres: Sassevaartstraat 46/101, 9000 Gent
Telefoonnummer: +32 9 235 40 80
Stad: Gent
Route: Sassevaartstraat 46/101
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: productiehuis marmalade, marmalade yoshi, marmalade musical, marmalade bvba, marmalade tv, marmalade productions, marmalade problemen, marmalade band
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Radio 2 Oost-Vlaanderen Radio 2 Oost-Vlaanderen 3 km De grootste familie op 98.6 FM, in de Denderstreek 90.7 FM, in het Waasland op 89.8 F...
TOPradio TOPradio 3 km We Love Music
Ment Tv Ment Tv 5 km Nagelnieuwe studio! Prachtig ! Veel succes @MentTV!
Recensies
zéér onbetrouwbaar bedrijf! Ik raad iedereen af hiermee zaken te doen. Als textieldrukkerij drukten wij in 2016 voor een vijftal producties. De schuld van meer dan 10K bleef een jaar onbetaald. Na gerechtelijke invordering via een gerechtsdeurwaarder kregen wij vorige week - de dag vóór de verkoopsdag die de deurwaarder had gesteld - eindelijk onze centen. Ik hoop voor de rest van de gedupeerden meer dan 750K schulden dat ze uiteindelijk ook krijgen waar ze recht op hebben. En dat allemaal terwijl Mr. Yoshi Aesaert overal in de media komt als "jonge ondernemer van het jaar" en zijn bedrijf vermeld wordt in de lijst van 100 rijkste belgen. Dan toch wel mooi op de kap van andere hardwerkende bedrijven en personen!
Belle en het Beest,wereldklasse,een onvergetelijke avond Als liefhebber van musical kijken we al uit naar de volgende productie.
Werkelijk genoten van Gent West! Belgische TOP televisie!
Vertaald door Google Nog steeds eigen geld van Yoshi! Pas op voor die man!! Origineel Still own money from Yoshi! Watch out from that guy!!
Vertaald door Google WIJ ZIJN EEN GEWELDIG BEDRIJF Origineel WE ARE AN AWESOME COMPANY
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid