facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marlin

Adres: Donklaan 124 , Berlare 9290, BE
Telefoonnummer: 09 367 85 31
Stad: Berlare
Route: Donklaan 124
Postcode: 9290


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Poetsvrouw komt niet en we worden niet verwittigd. In 3 maanden tijd 5 verschillende personnen gehad. Als je 3uur vraagt krijg je iemand voor 4u. Niet serieus. Als ik zeg dat ik ontevreden ben en dat ik met hun wil stoppen antwoorden ze "ah dat is beter".
Al jarenlang klant bij dit bedrijf.
Zeer slechte ervaring met de eigenaar van deze onderneming. Eigenaar heeft totaal geen kaas gegeten van planning en organisatie, laat staan van klantvriendelijkheid en service. Poetsdame was ok maar kwam ofwel te laat ofwel op de verkeerde dag ofwel niet omdat zij de verkeerde planning van de verantwoordelijke kreeg. Wij moesten steeds zelf contact opnemen met de eigenaar omdat zij nooit terugbelde of nooit reageerde op onze mails of voicemails. Zij gebruikte allerlei smoesjes : pc gecrasht, virus op de server, enz... Wij hebben nooit excuses daarvoor ontvangen. In de buurt van Affligem, Ternat en Aalst zijn er veel betere dienstenchequesbedrijven waar je als klant wel kan op rekenen en waar de klant meer is dan een bron van inkomsten.
Ik heb zelf als leidinggevende bij de overheid belangrijke ervaring met organisatie van personeeL. Maar wat ik ervaren heb met dit bedrijf is negatief buiten alle proporties. De strijkdienst werkt naar behoren mits extra inzet en werkuren door één aangestelde. Maar de planning en organisatie van de poetsdienst is werkelijk chaotisch en ongezien !!!! Personeel krijgt geen weekplaning en wordt vaak pas op zondagavond of de dag zelf gemeld waar zij moeten poetsen. Recutering van personeel gebeurt al even chaotisch met leugenachtige beloftes aan de werkneemsters. Nuttige tip: niet te vergeten : het gebruikerscontract voor de klant is NIETwettelijk verplicht te ondertekenen, waarbij je veelal een maand lang gebonden bent aan een dienstenbedrijf. Wat vele bedrijven de gebruikersklant opdringen....
Meerdere jaren samengewerkt met Marlin voor huishoudhulp bij ons thuis. Het gevoel is dubbel: de medewerkers die bij ons hebben schoongemaakt waren stuk voor stuk top. Maar de coördinatie door het bedrijf en poging tot contact met hen zijn ondermaats. Het meeste kan je gelukkig met de poetshulp zelf regelen, maar van zodra je een vraag voor het bedrijf hebt sta je in de kou bv. vervanging bij verlof of ziekte.
"Bedrijf" doet niet aan communicatie, poetsvrouwen moeten zelf alles regelen met klant.
Communicatie is hopeloos met dit bedrijf. Er is geen organisatie en je wordt telkens wandelen gestuurd met smoesjes.
Zijn niet van hun woord Klant komt niet op de eerste plaats
Zeer uniek stukken
Steeds tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid