facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marlier Haarden

Marlier Haarden

Info

Wat als het eens echt gezellig warm mag zijn? Regio Antwerpen. iFiRE houthaarden & gashaarden, Nunna Uuni Speksteenkachels, Linnatuli FInovens, Buitenhaard

Geschiedenis

Onze haarden of kachels zijn: iFiRE houthaarden & gashaarden, Nunna Uuni Speksteenkachels, Linnatuli FInovens, Buitenhaard

Wij adviseren, leveren en installeren haarden en realiseren een prachtige omkadering voor uw persoonlijke warmtebeleving.

Wij streven naar kwaliteit en hebben daarom een beperkt aanbod haarden die voldoen aan de beste kwaliteit en de strengste eisen. Wij werken nauw samen met particulieren, architecten, bouwontwikkelaars in de regio Antwerpen.

Wij zijn een familiebedrijf waarbij de vraag van de klant centraal staat.

Vragen van de klant worden bij aamax haarden beantwoord met kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit.

Kom gerust eens langs, wij staan klaar voor elke vraag of ...



"Op dinsdag werken we enkel op afspraak. Mail https://www.marlierhaarden.be/contact/ of bel +32 366 00 09 ons voor je afspraak."
Adres: Zandstraat 44, 2980 Zoersel
Telefoonnummer: +32 476 37 01 96
Stad: Zoersel
Route: Zandstraat 44
Postcode: 2980



op zoek naar gerelateerd: Houtkachel kopen Antwerpen, Speksteenkachel kopen, Pure Speksteenkachels, Kachel winkel Limburg, Belgische houtkachel, Houtkachels Limburg, Houtkachel winkel, Houtkachels Oost-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
vageRo vageRo 1 km vageRo, dé referentie voor al uw maatwerk in hout .
Rodendijk 18 Rodendijk 18 2 km Interieurs Rodendijk 18 is een stijlvolle meubelzaak met een uitgebreid aanbod aan wo...
Steel Interiors Smeedijzeren Deuren Steel Interiors Smeedijzeren Deuren 6 km U wil uw interieur een tijdloze en stijlvolle uitstraling geven? Dan bekijkt u best e...
Logicflex Logicflex 6 km Logicflex is een interieur schrijnwerkerij voor jong en oud gelegen in Zoersel. U kan...
Regemortels/bvba RNS Regemortels/bvba RNS 19 km Regemortels... als het om wonen gaat!
Recensies
Beste ervaring ooit! De zaakvoerder heeft kennis van zaken maar deze kan je evengoed vinden op de werkvloer en samen met zijn familiaal team leveren ze absolute kwaliteit! De rustige omgang zorgt voor een ongedwongen sfeer, niets is hen teveel en voor elke vraag heeft het team van haarden Marlier een oplossing. Alweer een topprestatie. We zijn hen ongelooflijk dankbaar!
Team Marlier haarden is een warm, gastvrij team met oog voor wat wij belangrijk vonden. Zowel tijdens als voor de werken stelden zij zich open, flexibel en respectvol op. Alles werd volgens afspraak afgewerkt en alles werd tot in de puntjes opgeruimd. Een aanrader!
Heerlijk advies gekregen. We zijn de trotse eigenaars van een fantastische kachel. Marlier haarden is ook echt van zijn woord - afspraak is afspraak en ook dienst-na-verkoop is gewoon super efficiënt! Echt een aanrader!
Vanaf de eerste afspraak tot aan de dag van de oplevering zijn wij 100% tevreden over de samenwerking. Een duidelijke uitleg gevolgd door een transparante offerte. Wij hebben onze bestaande gashaard vervangen door een speksteenkachel van Marlier. Zaakvoerder Bart heeft ons tijdens de renovatie snelle en duidelijke technische ondersteuning geboden zodat we tot een perfect resultaat konden komen.
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze speksteenkachel. Het team van Marlier heeft ons zeer goed geïnformeerd zowel bij de aankoop als bij de levering van de kachel. Wij verheugen ons erop om de kachel in gebruik te nemen en de zalige warmte te voelen. Top team, we hebben daar geen andere woorden voor. We raden ook iedereen aan die van plan zijn om een kachel te kopen om eens een bezoekje te brengen aan de mooie toonzaal. Daar zullen jullie ondervinden hoe professioneel de mensen wel zijn.
Vanaf het ogenblik dat wij de showroom binnenkwamen tot de oplevering van onze gashaard zijn wij uitermate tevreden over Marlier haarden. Het begon met een warm onthaal letterlijk en figuurlijk en er werd heel goed geluisterd naar onze wensen. Al snel vonden we de haard van onze dromen. Na een correcte offerte besloten we met hen in zee te gaan. Ze houden zich heel goed aan de gemaakte afspraken en alles verliep zeer vlot. De techniekers volgen duidelijk de filosofie van de firma. Vriendelijk, behulpzaam, correct en professioneel. Wie overweegt om een haard te laten plaatsen, moet zeker eens langsgaan bij Marlier haarden.
We hebben bij Marlier Haarden een "Planika Bio-ethanolhaard" gekocht. Karen heeft ons eerst wegwijs gemaakt in deze haarden en een duidelijke uitleg hierover verschaft. Omdat we nogal handig zijn hebben we deze zelf ook ingebouwd en omkast. Ik kon bij Bart terecht voor tips hoe ik het juist moest aanpakken qua aanpak omkasting, alsook veiligheid bij het inbouwen en hij heeft me dan ook goed verder geholpen. Ondermeer hierdoor mag het resultaat er dan ook wezen. Ik ben altijd erg vriendelijk verder geholpen en ik kan dit familiebedrijf dan ook ten zeerste aanraden als je een haard wil aanschaffen...
We plaatsten onlangs een inbouw houthaard van Marlier Haarden. We zijn super tevreden met het resultaat. Vanaf de eerste kennismaking in de toonzaal tot de uitleg na plaatsing is alles heel goed verlopen. Bart, zijn vrouw en hun team zijn zeer vriendelijk en hebben kennis van zaken. Zeker een aanrader om met Marlier Haarden samen te werken.
Wij hebben bij Marlier Haarden onze speksteenkachel besteld voor op onze bureau. Na verschillende positieve ervaringen via via hebben we deze na een super ontvangst meteen besteld en zijn heel tevreden met onze aankoop! Marlier Haarden is een aanrader!
Zeer tevreden. Wij voelen elke dag nu de stralingswarmte van hun diensten. Met onzekerheden in onze energie voorzieningen, brengen zij zeker een eenvoudige oplossing. Ondanks onze viessman warmtepomp hebben wij een kleine speksteenkachel erbij gezet. Perfecte combinatie tussen luxe en primitieve zekerheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid