facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marleen Crabbé - Go for Healing

Marleen Crabbé - Go for Healing

Info

Als healer begeleid ik je naar een beter evenwicht in je emotioneel leven en innerlijke rust, zodat je meer van je leven kunt genieten.



"Ervaar je stress? Door stress kunnen we niet meer helder denken waardoor we helemaal in de war geraken. Wanneer de stress aanhoudt, krijgen we emotionele en mentale pijnen, en wanneer we daar geen acht opslaan, worden we uiteindelijk ziek tot soms zelfs chronisch ziek.Is er ook goed nieuw? Ja! Het begint allemaal met jou. Neem de controle over je leven in handen, en je kan je lichaam vrij maken van emotionele en/of mentale stress, door je helingsvermogen te activeren.Je kunt bij Go for Healing terecht voor individuele begeleiding om jouw specifieke thema's aan te pakken, en voor workshops die je spirituele groei bevorderen."
Adres:
Telefoonnummer: +32 0472 571 449
Stad: Tremelo


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Echt Jezelf Echt Jezelf 5 km Ik was al een hele tijd een stuk van mijn innerlijke rust kwijt. Dankzij Lieve heb ik...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid