facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Markt15

Markt15

Info

Markt15 - Creative studio

Geschiedenis

Markt15 profileert zich als een allround grafisch ontwerp bureau.
Wij verzorgen al uw offline communicatie, logo, huisstijl, visitekaartjes, flyers, affiches, folders, brochures, advertenties, mappen, …

Naast het ontwerp bureau beschikt Markt15 met onder andere een groot formaat Mutoh ValueJet Eco printer met Intelligent Interweaving printtechnologie voor langdurig buitengebruik en een Summa Tangentiale vinyl snijplotter over de nieuwste technologieën op de markt. U kan hierdoor bij ons terecht voor: spandoeken, vlaggen, werfborden, immoborden, roll-ups, stoepborden, afdruk op canvas, belettering en bestickering.

Markt15 biedt je de ideale combinatie. Het coworking concept bevordert de kruisbestuiving tussen de verschillende sectoren en draagt bij aan het ontstaan van nieuwe ideeën, opportuniteiten en samenwerkingsverbanden. Wij kunnen dan ook de juiste copywriter, fotograaf, drukkerij, … aanbieden.

Markt15 is eveneens gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van websites al dan niet met database en backoffice. Wij beheren een eigen dedicated webserver en zorgen voor een betaalbare oplossing voor domeinnaam en/of hosting?

Om uw visibiliteit een boost te geven, beschikt Markt15 over een mobiel full color LED Scherm: Publi-mobiel en een 12m2 groot LED scherm, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

------

Je wil je vrijheid en onafhankelijkheid als zelfstandige niet opgeven maar je zou tegelijkertijd graag deel uitmaken van een groep en uit het isolement van je thuiskantoor breken?

Coworking is de ideale combinatie! Het concept "coworking" bevordert de kruisbestuiving tussen verschillende sectoren en draagt bij aan het ontstaan van nieuwe ideeën, opportuniteiten en samenwerkingsverbanden.

Een kantoorruimte delen stimuleert de ontwikkeling van een gemeenschap waarvan de leden elkaar prikkelen en aansteken met creatieve energie.

Adres: Markt 15, 1750 Sint-Kwintens-Lennik
Telefoonnummer: +3223040021
Stad: Sint-Kwintens-Lennik
Route: Markt 15
Postcode: 1750



op zoek naar gerelateerd: Koen Pierreux Lennik
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid