facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Market Zutendaal

Market Zutendaal

Info

Je versspecialist voor je dagelijkse boodschappen



"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt!"
Adres: vonderstraat 3, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: 089611135
Stad: Zutendaal
Route: vonderstraat 3
Postcode: 3690


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 19:00
Zondag: 08:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Zutendaal, Carrefour, Carrefour open op Kerstmis, Carrefour winkels, Carrefour open 1 januari, Carrefour open op 11 november, Carrefour open op 26 december, Carrefour 1 november
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ingo's Healthy Life Ingo's Healthy Life 1 km deze verkopen kwaliteitsvoer voor honden
EL HOME&GIFTS EL HOME&GIFTS 2 km Onlineshop - Living&Lifestyle
ViniVivi ViniVivi 3 km Heel gezellig met vrienden. Je kan er lekkere wijnen en Prosecco degusteren en kopen....
Recensies
Een fijne winkel in het centrum van ons dorp, vriendelijke medewerkers en goede service, doorgaans is alles wat ik nodig heb op voorraad.
Kwalitatief goede producten. Niet goedkoop. Let op de acties 2+1 gratis. Hier klopt helemaal niets van. Acties in de winkel kloppen niet met de folder en dat geeft heel veel gedoe bij de kassa
Één van mijn favoriete supermarkten in België!! Verse producten, vriendelijk personeel, hygiënisch, ordelijk,… Meer heb je niet nodig! Top!
Nette winkel, goed assortiment, leuke aanbiedingen.
Enorm vriendelijke mensen! Goede service en verse producten!
Super winkel. Vriendelijk personeel. Goed ingedeeld. Altijd een oplossing. Brood kan je reserveren wat ook heel handig is.
7 Maand later, nog steeds niets veranderd. Jobstudente draagt handschoenen en is zuiver bezig volgens de regels van de kunst. De oudere mevrouw trekt zich van niets aan, veegt haar handen af aan haar vuile short en raakt dan de kaas en het vlees aan wat ik blijkbaar in mijn mond moet steken. Basis van voedsel en zuiver werken hebben ze bij de charcuterie nog nooit gehoord. Tenzij je een jobstudente bent. Charcuterie, zeer onhygiënisch. Raakt alles aan met haar vuile handen. Vlees, de machines en meer en dan wou ze mijn kaas met diezelfde vieze handen aanraken, zonder af te vegen of te ontsmetten. Zeker nog nooit van kruisbesmetting tussen vlees e.a. gehoord. Is niet veel moeite om handschoenen te dragen. Doen ze zelfs in de Poolse of Turkse winkels maar de Vlaming weer niet. Volgende keer neem ik er een foto van. Gaat nog niet eens om Corona. Er zijn vegetariërs ook die hier niet van willen weten, ik moet uw restanten van vlees niet op mijn kaas. Het gaat hier om voedsel. En uw link gaat nergens naartoe.
Crêpes VÉGÉTALIENNES pannekoeken VEGA-N PANCAKES
Een prachtige supermarkt van naam, met een groot assortiment, met gemiddeld stevige prijzen en wat bijzondere tijdelijke acties. Dat zorgt voor bewust boodschappen doen.
Overzichtelijke supermarkt, op vrijdag en zaterdag gratis artikel bij aanschaf 4x groenten of fruit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid