facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Market Remouchamps

Market Remouchamps

Info

Ouvert 7 jours /7.
Du lundi au vendredi : 8h30-20h
Le samedi : 8h-20h
Dimanches et jours fériés (sauf 25/12 et 1/01) : 9h-18h.



"Des magasins Carrefour pour tous vos besoins Carrefour Belgique c’est 40 hypermarchés Carrefour, plus de 440 supermarchés Carrefour market, quelques 300 magasins de proximité Carrefour express et plus de 200 points de retrait Carrefour. Grâce à tous nos points de ventes, nous répondons à vos besoins quotidiens, à tout moment de la journée."
Adres: Av. de la Porallée 36A, 4920 Remouchamps, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 04/384.05.50
Stad: Remouchamps
Route: Av. de la Porallée 36A
Postcode: 4920


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Carrefour
Recensies
De mooiste winkel tot nu toe tijdens onze vakantie. Groot assortiment en een zeer propere winkel. Helaas was één personeelslid die ons zeer onhebbelijk heeft bejegend. Dit was een mevrouw die aangesteld was voor de begeleiding van de scan-kassa. Nadat wij alles hadden gescand, deden wij de boodschappen terug in het rolmandje. Dit omdat wij op onze fietsen waren en de boodschappentassen vast op onze fietsen zitten. Maar het mandje mocht onder géén voorwaarde mee naar buiten. Het is toch van de zotte dat een winkelwagen mee mag en een grotere mand met wielen niet. Een kleine suggestie voor het personeel van de Carrefour. Kijk uw klanten aan en wees klantvriendelijk!
Dit is de tot nu toe, wij zijn hier 3 weken, de mooiste supermarkt met zeer uitgebreid assortiment. Ook in luxe producten
Grote Carrefour met veel keuze aan verse groente, fruit,. Vlees en zuivel. Ook keukenapparatuur en ander kleine huishoudelijke electronica. Redelijke wijn en bier afdeling.
Groot aanbod, goede kwaliteit, maar wel duur.
Een enorme supermarkt met heel veel sortering. Aan biersoorten geen gebrek.
Mooie grote winkel met veel producten. Maar duurrrrrr! Niet normaal , ik schrok me wild aan de kassa. En ik denken dat het in Nederland duur was..Wel lief personeel.
Deze supermarkt is echt geweldig uitgerust. De service is super en je kunt er alles vers en van zeer hoge kwaliteit krijgen. In alle opzichten een geweldige supermarkt. Twee kleine minpuntjes: nie-mand daar spreekt Engels of Nederlands, wat best onhandig is in door Nederlandse toeristen overspoeld gebied, ten tweede is het best duur. Maar…kwaliteit kost geld. Ondanks de prijs en de chauvinistische inslag echt een aanrader voor een luxe maaltijd tijdens je vakantie.
Geweldige winkel.alles aanwezig.fijn personeel.
Lekere patat _ frieten lekker hoor.
Zeer propere winkel met ordelijke rayons. Overzichtelijk, duidelijk, smaakvol ingericht. Vriendelijk personeel. De beste carrefour dat ik ooit bezocht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid