facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Markant Immo Projects

Markant Immo Projects

Info

Markant Immo Projects bvba is een onderneming gespecialiseerd in vastgoedtaxaties, vastgoedadvies en projectontwikkeling.

Geschiedenis

Wij begeleiden u bij één van de belangrijkste stappen in uw leven, de aankoop of verkoop van uw woning of appartement.

Als opgeleid vastgoedtaxateur in residentieel vastgoed taxeren wij de woning die u wenst aan te kopen en gaan wij na of er technische gebreken zijn. Aansluitend kunnen wij u bijstaan in de onderhandelingen met de verkopende partij en haar makelaar.

Dankzij onze jarenlange bouwexpertise kunnen wij u ook gepast advies geven over de mogelijke aanpassings- of verbouwingskosten en u hierin desgewenst begeleiden.

Als taxateur en opgeleid huisdokter kunnen wij voor u ook van betekenis zijn bij de verkoop van uw woning. Een goede en correctie taxatie van uw woning evenals een doordachte presentatie ervan, kunnen een verkoop ten zeerste bespoedigen. Vooral voor eigenaars die hun woning willen verkopen zonder makelaar is deze investering zéér rendabel.

Ook voor het opmaken van plaatsbeschrijvingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Adres: Heidestraat 31 Bus 4, 9170 De Klinge
Telefoonnummer: 0477292005
Stad: De Klinge
Route: Heidestraat 31 Bus 4
Postcode: 9170


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
E-Konstrukt NV E-Konstrukt NV 0 meter Wij zijn een moderne en dynamische onderneming, gespecialiseerd in projectontwikkelin...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid