facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marijke Goossens De VertelSter

Marijke Goossens De VertelSter

Info

De VertelSter van 1001 Verhalen is een rasechte storyteller. Mythen, sprookjes en sagen verweeft zij tot boeiende vertelvoorstellingen voor iedereen!



"Storytelling is het oudste beroep ter wereld! Marijke De VertelSter vertelt oude volksverhalen sprookjes en mythologiëen uit alle windstreken. De vertelvoorstellingen worden gespeeld in scholen, bibliotheken, woonzorgcentra en op events of daar waar de wind haar brengt. Met één vingerknip neemt zij haar publiek, groot en klein, mee naar wonderlijke werelden: het land van de eeuwige jeugd, het koninkrijk onder de zee of mysterieuze wouden. De VertelSter organiseert ZomerVuur Vertellingen op boerderijen, vertelwandelingen in Antwerpen, Winterse Wonderverhalen bij de haard,.....Met magie, humor en spanning weet zij ieders ziel te beroeren. Laat je verwonderen en boek haar nog vandaag!"
Adres: koolaardestraat 12a, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: 0032 0497 17 21 28
Stad: Grobbendonk
Route: koolaardestraat 12a
Postcode: 2280



op zoek naar gerelateerd: RAAF Marijke Goossens
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid