facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marignan, Café

Adres: Stationsplein 7 , Landen 3400, BE
Telefoonnummer: 011 83 26 69
Stad: Landen
Route: Stationsplein 7
Postcode: 3400


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe Place To Be Cafe Place To Be 52 meter
Biertaverne Rufferdinge Biertaverne Rufferdinge 584 meter De uitbaters zijn aangenaam, het eten is lekker en de cocktail zijn super! Kinderen k...
Recensies
Cherry Chouffe besteld, 5 euro, duur maar tot daar geen probleem. Houdbaarheidsdatum was wel al vervallen sinds 09/2022, dus al bijna 10 maanden... Datum was met zwarte stift doorgehaald, maar wel nog leesbaar. Men was dus wel degelijk op de hoogte dat er vervallen bier geserveerd werd. Wanneer dit opgemerkt werd, niet de minste excuses of compensatie. Hier zou best eens inspectie langskomen, denk ik.
Tijdens de fietstocht een biertje hier genomen. 6 euro voor een grote Karmeliet van het vat. Prima gereserveerd met twee kommen van veel chips. Vriendelijk en rustig op een zondagnamiddag.Service: 5/5
Café met groot overdekt terras vlak aan station van Landen. Gaserwarming aanwezig op volledig gesloten terras, dus zelfs nu in maart lekker warm om te zitten. Binnen is een toog en beperkt aantal tafels. Beperkte kaart voor eten, wel eerder veel keuze op de kaart van hapjes om te delen. Het is dan ook een café en geen brasserie. Interieur oogt wat oud en afgeleefd en de menukaarten zijn aan vervanging toe. Pluspunt is dat het open is op zondag. Prijzen zijn ok en de gerechten werden gesmaakt.
Ik had nog nooit van Landen gehoord maar dit blijkt een treinknooppunt van grote importantie te zijn Utrecht Centraal verbleekt bij dit station. Lekkere cappucino gehaald in de zon. Would go again.
Heel gezellig gelegen direct op het Stationsplein. Enorm vriendelijke bediening die enorm gedienstig is. Zeker een aanrader om even een hapje te eten of te borrelen als je in Landen bent.
Zeer gezellige zaak, met uitgebreide kaart en vriendelijke bediening
Vriendelijke bediening, maar jammer genoeg heel duur.
Gezellig café taverne gelegen aan het station in Landen open terras in de zomer vriendelijke bediening parking is echter beperkt behalve in het weekend een aanrader !!
Komt volk met ander mentaliteit dan ikzelf .mis er wel gezellig om eens met iemand af te spreken .
Fantastisch met het WK hier 2 matchen komen kijken topsfeertje en gratis bordje tapas! Over het algemeen een top café!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid