facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maria Galland Keerbergen

Info

Bij schoonheidsinstituut Maria Galland Keerbergen kan je terecht voor verzorgingen van top tot teen en voor een uitgebreid lingerie-aanbod en meer.

Geschiedenis

Schoonheidsinstituut Maria Galland Keerbergen is al 25 jaar gepassioneerd bezig met schoonheid. Bij ons kan je terecht voor een professioneel aanbod en advies aangaande gelaats- & lichaamsverzorging, zonnebank, hand- en voetverzorging, epilaties, permanente make-up, laserontharing. Alsook lingerie, nachtkleding, badmode, panty's en accessoires.

Adres: Haachtsebaan 16, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 015511511
Stad: Keerbergen
Route: Haachtsebaan 16
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: Maria Galland Bilthoven, Maria galland shop online, Maria Galland producten bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Emilie Skin & Nail Care Emilie Skin & Nail Care 1 km Altijd tevreden
T Gezond voetje T Gezond voetje 6 km Medische pedicure aan huis Op afspraak: 0472/440025
Recensies
Ik kan dit schoonheidsinstituut alleen maar jong en oud aanbevelen omwille van het beschikken over heel wat vakkennis en het ruime aanbod in behandelingen , cosmetica , badmode , nachtkledij en zoveel meer , klantvriendelijkheid , zeer ontspannen sfeer . Ieder bezoek levert meteen schitterend resultaat op . Ik ben als het ware erg onder de indruk van de mogelijkheden en vooral het feit de resultaten ook meteen met precisie gedaan zijn , rekeninghoudende met uw wensen , huidtype , etc heeft u altijd al onmiddellijk een mooi resultaat . Het is een erg ontspannende sfeer , waarbij u uw volledige vertrouwen in de handen van het team mag leggen . persoonlijk ben ik verslaafd aan hun gelaatsbehandelingen , het is een boost voor je huid maar ook om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur , ik val niet gemakkelijk in slaap maar op zulke afspraken heb ik toch de neiging om steeds wat dieper weg te zakken . Ontharing wordt ook prima gedaan , naar de gewoonlijke standaard maar altijd met precisie en zorg , normaliter heb ik de dag erna altijd wat uitslag maar bij dit instituut is daar zelfs geen sprake van. Bij het verzorgen van uw nagels wordt rekening gehouden met uw wensen en de toestand van uw eigen nagels , vanzelfsprekend maar niet overal doet men het evengoed . Voor om het even wat zit je hier goed ! Ik heb mijn vaste schoonheidsinstituut wel gevonden ! aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid