facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marga Sfeervuren

Marga Sfeervuren

Info

Wij verkopen, plaatsen en onderhouden Hout-, Gas-, Pellet- en Elektrische Kachels, Sfeerhaarden en Schouwen in België en Nederland. Wij zijn RES handelaar!

Adres: Eind 38 a, 3930 Hamont-Achel
Telefoonnummer: 0032011801751
Stad: Achel
Route: Eind 38 a
Postcode: 3930


Recensies
Tijdens verkoop was alles koek en ei. Plaatsing heeft negen maanden geleden plaatsgevonden, afwerking moet nog steeds plaatsvinden.
normaal erg tevreden over de plaatsing en de service maar op dit moment ligt hij sinds december in een kunstmatige coma in Leuven dus is te begrijpen dat hij zijn afspraken niet kan nakomen of zelfs inplannen
Sedert maart van dit jaar een nieuwe pelletkachel laten plaatsen. Helaas werkt ze niet hoe het moet, warmt niet, slaat de helft vd tijd uit enzv.. En als je belt krijg je te horen dat je maar moet mailen. Waar je vervolgens ook geen antwoord op krijgt. Slechte firma, praatjesmaker en zero service.
Mooie sfeervuren en altijd klantvriendelijk !
Supersnelle en heel vriendelijke dienstverlening! Ze denken heel erg met de klant mee om precies te krijgen wat je wil. Ook afspraken kunnen heel snel en heel gemakkelijk gemaakt worden. We zijn heel erg tevreden en zouden er zo meteen opnieuw voor kiezen!
Super goede uitleg en begeleiding bij de aanschaf van onze haard. Plaatsing van de koof kwam ietswat ongelukkig uit vanwege een eerder geplaatste spotlicht, Marga sfeervuren heeft dit als professional zeer netjes opgelost. Zeker aan te raden!
Zeer goede service, vriendelijk en professioneel advies, top kwaliteit kachels!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid