facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marec

Marec

Geschiedenis

De Spaanjerd - Heerenlaak - De Paep van Meinecom III

Adres: Maasdijk 1 bus 3, 3640 Kinrooi
Telefoonnummer: +32(0)89567503
Stad: Kinrooi
Route: Maasdijk 1 bus 3
Postcode: 3640



op zoek naar gerelateerd: Marec Facebook, Jachthaven Kinrooi, Boot huren Marec, Marec De Spaanjerd NEUIGKEITEN, Aldeneik haven, Boottocht Kinrooi, Spaanjerd Ophoven, Jachthaven De Spaanjerd
Recensies
Heel mooi alleen jammer dat er geen W.C. aanwezig zijn wij vinden dat het wel moet je kan er een drankje nemen maar geen gebruik maken van een toilet dat vinden wij schandalig voor zo een mooie plaats hopelijk wordt daar wat aan gedaan .
Leuk om aan een jachthaven te kunnen staan! Rustige omgeving met véél fiets- en wandelmogelijkheden - sluit aan op knooppuntwerking -! De camperplaatsen zijn voldoende groot! Jammer dat de gravel vrij grof is! Misschien voldoende sanitair - 3 douches + 3 toiletten -. Ze zijn echter niet proper en het water van de douches loopt niet vlot weg - verstopte sifon? -! Jammer want het is een heel nieuw gebouw/infrastructuur van de watersportvereniging! Het sanitair op de camping is wél OK!
Een dikke 9 Locatie geweldig mooi en schoon sanitair Helaas jammer geen afwas plaats en legen Toilet op behoorlijke afstand
Is toch niet normaal dat de poortjes om 23.00 u nog steeds open staan ‍
Mooie grote haven met leuke uitzicht
Prachtig uitzicht op het terras op de boten bedrijvigheid
Prachtige haven kinrooi gerund door marec organisatie op voortreffelijke wijze met alle mogelijke voorzieningen restaurant,camping,watersport,rondvaarten enz teveel om op te noemen,spaenjerdplas, onderdeel maasplassen en nog rigoreus in verdere ontwikkeling Toeristeparadijs voor elk wat wils !
Prachtige jachthaven met vele vernieuwingen, mooie lokatie en goede faciliteiten. Echt een aanrader voor de watersporter in het Maasplassen gebied.
Boottocht naar Thorn. Afvaart genomen van 13u30 zodat we 2u de tijd hadden om Thorn te gaan bezichtigen. Om 17u30 terug aan Spaenjerd.
Ligt direct aan een prachtig stukje water tussen belgie en nederland. Je kunt er goed vertoeven en heerlijk eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid