facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marc Van Espenhoudt Shiatsu

"Massothérapeute en shiatsu et Chi Nei Tsang ou massage du ventre sur Bruxelles.À l’écoute avec bienveillance et empathie, je vous accompagne avec cœur et joie sur votre chemin, en identifiant vos propres besoins.Les bienfaits de cette discipline ancestrale japonaise sont multiples, basé sur la circulation des énergies, elle permet de soigner, soulager différentes pathologies liées à notre vie moderne"
Adres: Avenue Louis Lepoutre 13 Louis Lepoutrelaan 13 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 0497 62 64 78
Stad: Ixelles
Route: Avenue Louis Lepoutre 13
Huisnummer: Louis Lepoutrelaan 13
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Chi Nei Tsang Bruxelles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tangra Tangra 1 km
Unimind Unimind 1 km "Le centre Unimind a pour vocation votre mieux-être physique et psychique, grâce...
Massage Détente Massage Détente 2 km Een kort contactmoment om mijn verwachtingen te kennen. Een massage kan niet professi...
Recensies
Ik kan Marc's handen en zorg alleen maar aanbevelen. Omdat ik zelf ook een shiatsu-beoefenaar ben, ben ik goed geplaatst om u te vertellen dat Marc een therapeut is die zowel welwillend als zeer bekwaam is. Je komt uit zijn huis met het verlangen om terug te komen.
Ik had een aantal jaren regelmatig migraine, totdat ik ze elk weekend had. Iemand vertelde me over shiatsu. Ik keek op internet en kwam deze therapeut toevallig en geluk tegen. Vanaf de eerste sessie, hoe ongelooflijk het ook mag lijken, heb ik sindsdien geen crisis meer gehad! Toch zijn er sindsdien vele maanden verstreken. Jammer dat shiatsu niet beter bekend en erkend is.
Bedankt Marc voor dit heerlijke moment van ontspanning. Ik ben een nuchtere persoon die niet gemakkelijk te overtuigen is. De globale aanpak en aandacht van Marc hebben me echter overtuigd. Deze beoefenaar neemt de tijd om ervoor te zorgen dat je met nieuwe energie naar buiten komt. Bij hem wordt niets aan het toeval overgelaten, want er is altijd een verklaring voor onze kwalen.
Marc is een therapeut die zeer alert is op onze behoeften. Ik hou vooral van het feit dat het Shiatsu-massage combineert met die van Chi Nei Tsang of zelfs Reiki. Extra kansen om alle energieblokkades op te heffen! Ik voel een echte verandering na een massage, je komt er weer gefocust uit. Bij binnenkomst op kantoor voel je je meteen zelfverzekerd. Bedankt Marc
Prima behandelaar, die de tijd neemt om je te behandelen en naar je te luisteren terwijl hij uitlegt wat hij doet. Menselijk en bekwaam met een globale aanpak. Het verlichtte me snel en duurzaam alle opgehoopte spanning van de rug, ik raad het ten zeerste aan.
Enorm Luisteren, tijd, ontspanning. Aangename plek, we zorgen voor mensen met respect en respect. De methode die hij gebruikt is heerlijk voor lichaam en geest. -Hij werkt op de energieën -Hulp bij chronische pijn - Alles opnieuw centreren
Marc is zeer professioneel en attent, hij helpt me enorm bij verschillende problemen, zoals migraine, rusteloze benen, slaapstoornissen, spijsverteringsstoornissen, emotionele stoornissen, enz. Ik raad het ten sterkste aan!
gepassioneerd, professioneel, empathisch... brengt samen wat er van een therapeut wordt verwacht. Ik raad ten zeerste aan !
Geweldige Shiatsu-massage, zeer aangenaam. Marc is zeer attent en tijdens de massage transporteert, rust en verlicht. Ik raad het ten sterkste aan!
Ik raad ten zeerste de Shiatsu-sessies bij Marc aan, of het nu gaat om een ​​welzijnsmassage om de energieën weer in evenwicht te brengen of om een ​​basisbehandeling, van mijn kant: astma. Bedankt Mark
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid