facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marc's massage

Info

Neem even tijd voor jezelf
en kom genieten van een
relaxerende massage



"OntspanningsmassagesSportmassagesBehandelen van rug, schouder en nekklachten"
Adres: Kalkberg 3, 2830 Blaasveld, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 474 015106
Stad: Blaasveld
Route: Kalkberg 3
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Recensies
Marc is een gepassioneerd en integer persoon die massages geeft uit liefde voor het vak. Vanwege zijn verleden in diverse sporten en zijn aandacht voor lichaam en geest is hij echt de man op de juiste plaats. Hij geeft zowel sportmassages als ook ontspanningmassages. Ik ben bij hem terecht gekomen voor het laatste. Je voelt ook gewoon meteen letterlijk en figuurlijk dat hij er is om jou te helpen en er echt jouw massage van te maken van waar jij nood aan hebt en fijn vindt. Bedankt Marc en tot de volgende!
Ben je opzoek naar een goede masseur, dan ben je bij Marc op het juiste adres. Zelf heb ik veel pijnen en de meeste pijnstillers hebben geen effect. Toch krijgt Marc het voor elkaar om de pijn te verlichten. Hij luistert goed naar jouw wensen en past zijn massage toe. Verder erg vriendelijk en goede service/uitleg. Heb je geen pijnen dan is het ook zeker een aanrader voor ontspanningsmassage!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid