facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marc Buchet Macaron En Chocolat

Marc Buchet Macaron En Chocolat
Adres: Place du Monument 23 , Spa 4900, BE
Telefoonnummer: 087 77 20 21
Stad: Spa
Route: Place du Monument 23
Postcode: 4900


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-18:00
Zondag: 08:00-18:00

Recensies
Hier neergestreken voor een crêpe, nadat we in het gebarentaal hebben moeten ontcijferen of dit wel of niet kon. De menu kaart is volledig in het Frans met Waalse woorden want ik spreek een aardig woordje frans maar begreep dit lang niet allemaal. Geen nederlandse of Engelse vertaling of althans niet aangeboden. Mijn vriendin had een crepe met suiker besteld en proefde bijna niks, die met chocolade fondant of wel chocolade saus was op zich prima. De bediening was echt heel slecht. Het meisje lette niet op toen ik mn bestelling keurig in het frans deed en liet het me op een groffe manier herhalen. Bij het brengen van de crêpes heeft ze zonder wat te zeggen het bonnetje onder onze menu kaart gedaan. Vanzelfsprekend hebben wij dit bedrag keurig gepast aan de wasknijper die er bij kwam, gedaan.
Heerlijke macarons en ook heerlijke koffie. Vriendelijke bediening. De délicieux macarons et aussi un délicieux café. Service amical.
Zeer goede bakker. Heerlijke croissants en chocoladekoeken
Een heerlijk en orineel broodje hamburger als lunch gegeten. Aanrader!
Gezellig terrasje en unieke lekkere super platte pralines.
Leuk adres voor dessert en macarons.
Lekker chocolade. In vele soorten en smaken.
Lekker zitten onder de heater
Super macrons
We hadden een zeer aangename tijd daar tijdens een lunch op het terras. Zeer vriendelijk welkom. Op de kaart staan ​​kleine, eenvoudige gerechten pasta, salades, croque-monsieur, etc.. Wat chocolaatjes en bitterkoekjes als toetje om de koffie te versterken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid