facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mape Kitchen and Interior

Mape Kitchen and Interior

Info

Hoofdvestiging & fabriek
Baardegemstraat 13
9420 Erpe-Mere
053/ 60.30.60
[email protected]

Vestiging Knesselare:
Urselseweg 51, 9910 Knesselare (baan naar Knokke)
Tel: 09/335.44.77

Geschiedenis

Mape is een Belgische fabrikant dat reeds 50 jaar lang keukens, badkamers en wandkasten vervaardigt. We produceren seriematig, alsook volgens de specifieke vereisten van onze klanten. Alles gebeurt in eigen ateliers en wordt vervaardigd uit de beste materialen
Nadien wordt alles geplaatst door onze eigen mensen met een hart voor het vak.



"Beste klantIn deze onzekere tijden van Corona en in het licht van de gewijzigde maatregelen zijn wij genoodzaakt onze toonzalen voor beperkte duur te sluiten.De gezondheid van onze klanten en medewerkers is topprioriteit!Wij blijven bereikbaar, telefonisch of via mail, om uw vragen te beantwoorden.Ook onze productie en buitendienst blijven voorlopig operationeel, met in achtname van de nodige voorzorgen.Bedankt voor uw begrip en hopelijk mogen wij U snel terug verwelkomen!TAKE CARE!!!"
Adres: Baardegemstraat 13, 9420 Aaigem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 053/60 30 60
Stad: Aaigem
Route: Baardegemstraat 13
Postcode: 9420


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mape contact
Recensies
Wij zijn over de gehele lijn heel tevreden over Mape: van ontwerp tot plaatsing, alsook service na verkoop. Wij hadden een goede klik met de interieurarchitect over het ontwerp van de keuken en zaten meteen op dezelfde golflengte. We werden goed geadviseerd ivm materialen, afmetingen, budget, enz... Het is een fris en tijdloos ontwerp geworden, waar we tot op vandaag nog steeds 100% achter staan. Mape is een zeer toegankelijk bedrijf, bij contactname via telefoon of mail werd ik steeds meteen geholpen. Ook de paar ongemakken tijdens de plaatsing van de keuken verkeerde afmeting werkblad bijv., werden meteen met de glimlach opgelost. Ik kan Mape aan iedereen aanraden die op zoek is naar een kwalitatieve keuken én ook belang hecht aan goede communicatie tijdens het gehele proces!
Niet tevreden over plaatsing en service na verkoop. Defecten worden beloofd te herstellen, maar dit gebeurt niet. Wel zijn er dreigingen met factuur, maar afwerking gebeurt niet
Wij werden op een zeer aangename manier geholpen door de interieurarchitecte van Mape Keukens. Met haar vriendelijke en vakkundige aanpak maakte ze indruk. Het resultaat is lag dan ook in het verlengde van de input die wij haar gaven. Er werd geen moeite gespaard om ons droomontwerp in detail op te maken en te presenteren. Uitvoering en installatie verliepen vlot en volledig volgens afgesproken timing. Dank u wel Mape!
niet tevreden over plaatsing en kwaliteit keuken slechte service na verkoop geen aanrader
Na 14 jaar nog steeds heel content van onze Mape keuken! Het is zijn geld zeker waard. Familie Gozin
Fijne mensen om ermee samen te werken! Een echte aanrader. Mvg Linda
Veel te duur vergeleken met andere voor het zelfde materiaal
Zeer vriendelijk onthaal en uiteg. Mooie toonzaal.
Hun keuken is mooi en van goede kwaliteit, maar hun klantenservice en communicatie met de klant was echt verschrikkelijk. Documentatie was alleen in het Nederlands en kwam niet overeen met onze mondelinge afspraak met de architect wat uiteindelijk voor een onaangename verrassing zorgde. Het bedrijf toonde geen bereidheid om tot een compromis te komen. Ik zou hun diensten niet meer hebben gebruikt als ik een keuze had.
Laag tarief kwaliteit / prijs. Na een jaar zijn de deuren waterpas en zijn de randen van de bekleding afgebroken! Minstens tweemaal de prijs in vergelijking met andere gangbare merknamen Ixi, bijv.... zonder reden. Als u van plan bent een huis "sleutel op de deur" te kopen met keuken inbegrepen in de prijs, kan ik u adviseren om het uit het contract te schrappen en zelf een keuken te kopen in een winkel die u beslist. U bespaart veel ongerechtvaardigde extra kosten die u de volle prijs laten betalen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid