facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manzo's Tapas & Bistro

Manzo's Tapas & Bistro

Info

Manzo's Tapas & Bistro is een heerlijke plek met een gezellige en stoere uitstraling waar iedereen zich thuis voelt.

Adres: Constant Permekelaan 63, 8490 Jabbeke, Belgium
Telefoonnummer: 050661446
Stad: Jabbeke
Route: Constant Permekelaan 63
Postcode: 8490


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Tapas Manzo's Tapas, Sapporo Jabbeke, Restaurant Jabbeke gistelsesteenweg, Lunch Jabbeke, Restaurant Zerkegem, Côté Préféré Jabbeke, Take away Jabbeke, Tearoom Jabbeke
Recensies
Overheerlijke burgers gegeten. Gezellig buiten terras, aangename achtergrond muziek. Vriendelijke bediening. Spareribburger met bbq saus was top en ook de krokante kippenburger was heel lekker.. Leuk adresje, als we nog eens in de buurt zijn komen we hier zeker nog eens langs.
In volle kerstsfeer gingen we hier eten. Het interieur was zeer leuk en gezellig ingericht met de vele kerstdecoratie. We namen allemaal verschillende gerechten in de plaats van het menu te nemen. Ze waren een voor een zeer lekker. Zeker een leuk adresje om te onthouden en terug te komen.
Gezellige tapasbar, vriendelijke bediening, leuke menu- en drankenkaart En vooral zeer lekker en uiterst top gepresenteerd eten Wij hebben ons buikje rond gegeten en gedronken Wij kijken al uit naar een volgend culinair bezoekje !
Hele fijne tapasbar. Altijd vriendelijke bediening. En altijd lekker eten. Het zomerterras was leuk, En binnen eigenlijk even aangenaam. Dus elk seizoen de moeite om te gaan chillen met een lekkere hap en een drankje.Eten: 5/5
Lekkere tapa’s en zeer vriendelijke bazin! Gezellig om er te zitten, enkel vind ik de prijs wel wat té hoog maar alles wordt inderdaad ook duurder, blijft een toffe jonge zaak!
Super lekker . Prijs kwaliteit/ kwantiteit heel goed. Vriendelijk personeel. Verzorgde tapasjes. Gezellig interieur. Ik ga er zeker nog eens komen ! Lekker verse thee.
Lekkere tapas, gezellig interieur, ruime porties, vlotte en vriendelijke bediening.Eten: 4/5
Al meerdere keren langsgekomen bij Manzo’s en elke keer opnieuw topkwaliteit! Super lekker om te eten en zeer vriendelijke bediening, een echte aanrader en een meerwaarde voor Jabbeke !
Top zaak! Lekker en verzorgd eten! Zeker eens langs gaan!
Gezellig samenzijn. Lekkere hapjes voor elk wat wils. Mooi ingericht. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid