facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manul Motors Carservice

Manul Motors Carservice

Info

Garage Manul Motors is gespecialiseerd in herstellen van wagen,juiste vaststellingen van defecten,bandencentrale,Inkoop-verkoop wagens met garantie.

Adres: veldstraat 32, 2160 Wommelgem
Telefoonnummer: 0032(0)467727100
Stad: Wommelgem
Route: veldstraat 32
Postcode: 2160


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 15:30

Recensies
Snelle en kwalitatieve service. Ze werken praktisch als in een traumacentrum. Snelle, gekwalificeerde hulp tegen redelijke prijzen. Het belangrijkste is de diagnose. Deze mensen weten wat ze doen. Ik raad het iedereen aan. Je zult er geen spijt van krijgen.
Zeer goede en snelle service aan betaalbare prijs. Smorgens onverwacht peugeot boxer binnengebracht voor d-riem en waterpomp , s'avonds klaar
Wat een vriendelijke kerel..... Ik merk dat hij spreekt met kennis van zaken...een leuke manier van ontvangst heel gastvrij niet zo stijf in de eik. Ik ben blij terug een garage gevonden te hebben die weet waar het om draait... Auto's herstellen met passie en dat zie je op je factuur. Tot de volgende keer!!
Ik was bij mijn vaste garage geweest en een zeer dure diagnose verkregen. Bij Manul was het zelfs zeer goedkoop op een half uur opgelost. Top service en zeer vriendelijk duidelijk een garage van aanpakken.
Eigenaar was zéér vriendelijk en behulpzaam, en heeft mijn airconditioning snel en vakkundig geregeld. PRIMA service
Correcte garagist, goede prijzen en vriendelijke zaakvoerder..
Goede service
Uitstekend service
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid