facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manuka Sprl

Adres: 1060 Brussel (stad)
Telefoonnummer: +3225440496
Stad: Sint Gillis
Postcode: 1060


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrefour Market Bascule Carrefour Market Bascule 253 meter Top, proper , dagelijkse verse producten ,prijselijk vooral hun eigen merk ondergron...
Recensies
Vanessa hoe niet te voelen dat we niet welkom zijn in deze winkel! De ontvangst is op het randje beleefd en de meiden kijken op ons neer. Eerlijk gezegd hoe kunnen ze nog in de spiegel kijken. Ik vroeg om de overblijfselen van rotte groenten die ze aan ons doorverkopen voor minder dan dertig procent..., voor een non-profitorganisatie voor daklozen. Hun antwoorden zijn op het randje van afstamming.. echt jammer, maar ach, is er niet alles voor nodig om een ​​wereld te maken? Doe een beetje moeite meiden en misschien komen we nog eens terug want het aanbod valt nog mee! Prettige Feestdagen !
Onaangenaam. Geen receptie, het is beperkt als wordt geoordeeld dat de clientèle niet de pseudo boho-hipster-look aanneemt. Veel producten, veel keuzes, ja. Van eten tot schoonmaakproducten tot haarverzorging en kauwgom, ik denk dat je kunt vinden wat je zoekt. Maar voordat het een normale behandeling is, belooft de behandeling een paar bezoeken even koud te blijven. Jammer.
Thuis bijzonder onbeleefd. Ik heb zelden zo'n ervaring gehad in een kruidenierswinkel die verder heel gewoon is qua productkeuze en prijs. Gelukkig zijn er op een paar honderd meter afstand nog andere supermarkten waar je goed wordt ontvangen.
Ik ben verrast om al deze negatieve berichten te zien. Voor mij blijft het de meest AUTHENTIEKE biowinkel in Sint-Gillis. Met een grote keuze aan producten verse groenten en fruit, heerlijke traiteur en... de beste chocolademousse ter WERELD! Door daar binnen te gaan, kopen we niet alleen biologisch, we ondersteunen een ETHISCHE en SOLIDARITEIT-handel...
Natuurlijk worden we niet in de watten gelegd zoals bij biologische winkelketens. Maar daarvoor ga ik niet naar een biologische winkel. Aan de productkant daarentegen zijn er enkele parels die nergens anders te vinden zijn. Dit blijft een go-to-place voor mij.
Vermijd deze plek! ongelooflijk onbeleefd en pretentieus! geen advies, geen hulp, juist het tegenovergestelde! als je een vraag durft te stellen, krijg je te horen dat je het moet redden! hoe vreselijk! loop naar Halpoort op de hoek van de Chaussée de Waterloo-winkel waar de verkopers vriendelijker zijn en u graag helpen!
Betreurenswaardige klantenservice, geen goede opleiding. Jammer, de winkel heeft uitstekende producten, maar de klantenservice zorgt er niet voor dat je terug wilt komen. We worden van boven gehaald, alsof we toevallig in de winkel zijn gekomen. Geen sympathie van de twee kassamedewerkers die aanwezig waren. Maar gezien de reacties over hetzelfde onderwerp op de Yep-site lijkt het de specialiteit van de winkel te zijn om te geloven dat klanten niet welkom zijn.
Ik ben verrast om alle reacties hieronder te lezen, ik ga al een aantal jaren zonder enig probleem naar deze winkel, een goede diversiteit en keuze aan producten, vriendelijke service maar niet noodzakelijkerwijs Disney-type alle glimlachen, maar misschien zijn de prijzen laag, zeker te vergelijken met andere biologische winkels.
Een winkel die meerdere keren gesloten is tijdens openingsuren is niet erg praktisch...
Uitstekende biologische supermarkt. Een van de eersten in Sint-Gillis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid