facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manu Coaching

Manu Coaching

Info

Heb je moeilijkheden met je zelfvertrouwen of motivatie? Angst of uitstelgedrag? Hier gaan we samen op zoek naar de juiste antwoorden om jou dichter bij je doel te brengen.

Adres: verbindingsweg 22, 9920 Lovendegem
Telefoonnummer: +32485678991
Stad: Lovendegem
Route: verbindingsweg 22
Postcode: 9920



op zoek naar gerelateerd: Open Mind agenda, Centrum Open Mind, Open Mind life Coach, Open mind betekenis, Open mind basis coach, Systemisch Coach Open Mind, Coaching opleidingen, Coach opleiding erkend
Recensies
Dankzij Manu heb ik mijn leven omgegooid en ben ik nu eindelijk iets aan het creëren waar ik blij van wordt, waar mijn hart sneller van gaat slaan. In hele korte tijd hebben de gesprekken met Manu me helderheid gegeven in waar ik mee bezig was en dat dit niet bij me paste. Samen hebben we concrete stappen bedacht om dit aan te pakken. Ik ben onder andere gestopt met een startup waar ik mee bezig was, ik heb meerdere freelance klanten afgezegd en ik besteed nu het grootste deel van de week aan het opzetten van iets compleet nieuws. De gesprekken met Manu waren inspirerend en ik kreeg er enorm veel energie en enthousiasme door. Dank je Manu!
Ik heb 4 sessies van een half uur gedaan met Manu vanuit het Freedom Unlocked traject van Kim De Graeve. Het was super waardevol en fascinerend om elke keer te zien hoe snel Manu de juiste vraag boven water kreeg en daarmee ook doelgericht aan de slag ging om hierrond te werken. Manu is warm, met voldoende inlevingsvermogen, durft ook vanuit zijn eigen ervaring te spreken en laat je met concrete opdrachten terug los. Zowel voor levensvragen als professionele/loopbaan insteek zeker een aanrader!
Ik kwam bij Manu terecht op een moment dat het op verschillende vlakken stroef liep. Manu is heel goed in het opsplitsen van het grote geheel zodat je terug overzicht krijgt en je in staat bent om klein én grote stappen te zetten. Hij brengt je in beweging en laat je groeien op je eigen tempo! Manu is iemand die zeer goed kan begeleiden zonder te sturen. Door de manier waarop hij vragen stelt, brengt hij je tot inzichten. Hij heeft de gave om op een heel natuurlijke manier heel professioneel te zijn. Ik ben heel erg dankbaar dat we een stukje van de weg samen hebben kunnen afleggen.
Ik begon aan de loopbaanbegeleiding omdat ik voelde dat er iets schortte aan mijn loopbaan: ik geraakte niet weg bij mijn werkgever. En ik geloofde toen dat er iets schortte aan mijn sollicitatietechniek. Maar verrassend genoeg ontdekte ik via de vragen en opmerkingen van Manu dat het probleem eigenlijk op een ander vlak zat: ik was totaal niet meer gemotiveerd door de aard van de job. Daardoor ben ik nu ben ik nu aan cursussen begonnen en geef mijn loopbaan een volledig nieuwe draai te geven: van marketing naar software programmeren. Maar daar stopte het dus niet. Manu groef in mijn persoonlijk en professioneel leven om daar te zoeken naar hoe ik functioneer en hoe dat verbeterd kan worden. Soms waren dat diepere inzichten en soms waren dat gewoon heel simpele, praktische tips.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid