facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manoir de Lébioles

Manoir de Lébioles
Adres: Domaine de Lébioles, 1/5 , Spa 4900, BE
Telefoonnummer: 087 79 19 00
Stad: Spa
Route: Domaine de Lébioles, 1/5
Postcode: 4900


Openingstijden

Maandag: 00:00-00:00
Dinsdag: 00:00-00:00
Woensdag: 00:00-00:00
Donderdag: 00:00-00:00
Vrijdag: 00:00-00:00
Zaterdag: 00:00-00:00
Zondag: 00:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: Manoir de Lébioles arrangement, Manoir de Lébioles Restaurant, Manoir de Lébioles menu, Verwenweekend Spa, La Reine Spa, Manoir betekenis, NE5T Hôtel & Spa, Lébioles vertaling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Source De La Géronstère, la Source De La Géronstère, la 3 km 2,80 euro voor verdelger lijkend op cola zo chemisch en vies was de cola. Daarnaast w...
Recensies
Prachtige locatie, kom je gewoon tot rust in een prachtige omgeving. Top bediening zeer vriendelijk personeel.Kamers: 5/5
Super vriendelijk personeel, prachtige locatie en lekker eten. Heel goeie service! Mijn man was ziek en de extra zorgen waren geen enkel probleem. Zeker een aanrader!Service: 5/5
Wij hadden een tweetal nachten geboekt bij Manoir de Lebioles. Toen wij aankwamen waren wij zeer enthousiast. Een prachtig kasteel met een luxe uitstraling en een prachtige spa, in een rustige omgeving. Wat achteraf echter overheerst is een gevoel van ongemak. Wij hebben ons niet welkom gevoeld en absoluut niet het gevoel gehad dat wij in de watten zijn gelegd. Er heerst geen fijne sfeer, geen gezelligheid. In het restaurant werden wij door de maître niet behandeld zoals het hoort. Wat ons betreft daardoor geen aanrader.
Uitmuntende keuken en mooie selectie aangepaste wijnen. Heerlijk lunchen in een aangenaam kader. Personeel is zeer vriendelijk en doet zelfs moeite Nederlands te spreken wat niet nodig was maar wij wel appreciëren. Top!
Prachtige locatie. De kamers zijn van een hogere orde. Heel netjes prachtig ingericht houten vloeren hoge plafonds. Herenhuizenstijl noem ik dit. Een van de mooiste kaders in de Ardennen volgens mij. Aan de keuken mag nog wel een beetje gesleuteld worden maar misschien hadden we fout gekozen.
Mooi gelegen kasteeltje nabij Spa en toch weg van alles. Goede service en zeer ruime kamers met alles erop en eraan. Uitstekend restaurant, weliswaar met vrij kleine porties. Vriendelijke, correcte ontvangst en bediening. Een luxegevoel waar wel een prijs aan vast hangt.
Als je hier een opmerking kan geven? Zou het echt niet weten zelf niet over de kiezelstenen op de parkeerplaats. Voor ons qua klantvriendelijkheid totaal top van receptie tot bediening. Hier beleef echt wat ze in hun welkomstgroet neerschrijven. Er is oog voor het kleinste detail, om u iedere keer te doen beseffen dat je hier bent voor te genieten.
Vijf sterren luxe, heerlijk eten, mooie wijnkaart, vriendelijk personeel en een superfijne spa. We hebben van begin tot eind genoten!
De Duitse keizer had overschot van gelijk om destijds Spa als hoofdkwartier te kiezen. Het zal er hopelijk niet meer opnieuw van komen, maar het gerenoveerde kasteel en diens chef zijn veruit de beste keuze in de ganse regio. Ook voor alle anderen dus!
Voor mij de beste Locatie van België om op uw gemak en in alle luxe te kunnen nadenken ! We gebruiken bij Royal Doctors deze Locatie om te brainstormen en tot nieuwe ideeën te komen. Zeer gastvrij, top keuken en uiterst exclusief ! Hier ben je echt op uw gemak. Geen pottenkijkers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid