facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maniz

Maniz

Info

Maniz Catchy Italian Food & Drinks

Geschiedenis

Aperto dal " 16 maggio 2012 "

Adres: Nieuwelaan 62 , Meise 1860, BE
Telefoonnummer: 02 309 47 87
Stad: Meise
Route: Nieuwelaan 62
Postcode: 1860


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:30
Maandag: 18:30-22:00
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 18:30-22:00
Vrijdag: 12:00-14:30
Vrijdag: 18:30-22:00
Zaterdag: 12:00-14:30

Recensies
Lekker eten, wel redelijk an de pries. Mensen naast ons spreken Duits. Meisje van de bediening is wel oke, spreekt Italiaans. Ik spreek slechts Italiaans en zij verbetert me constant maar lacht dan ook wel lief. Donders dikke burger maakt veel goed
Ga hier niet eten Verschrikkelijk. De uitbater spreekt italiaans maar de kok is er waarschijjnlijk nog nooit geweest. We bestelden pasta pesto genovese en saltimbocca. Foute keuze. Ik heb voor het allereerst een pasta pesto gezien met spekjes en een soort cremesaus. U leest het goed. Ik dacht ook dat er een vergissing gebeurd was in de keuken en er een carbonnara werd gebracht. Helaas… In deze pasta pesto was er geen basilicum en geen pijnboompitten te bekennen. Nochtans essentieel voor een pesto. Toen ik hierover een opmerking maakte kwam de kok me zijn ingekochte grootkeuken mix tonen met erop het etiquet pesto . Tja …. De saltimbocca was te zout, zonder salie en met min of meer dezelfde cremesaus als de pasta pesto. Enig positief punt : de drank is niet duur : 3,50€ voor een Orval is op restaurant een koopje. Voor de betere italiaan in de buurt van Meise : Regina Koningslo of Pasta Napoli Grimbergen.
Super lekker eten en vriendelijke bediening. Je krijgt waarvoor je betaalt. Een echte aanrader als je een fan bent van de Italiaanse keukens. De Tapas als voorgerechtje zijn super lekker. Een gezellige locatie om iets te gaan eten samen!
De bediening was vriendelijk, maar het eten wat overcooked. Ik had octopusjes die te lang hebben staan garen. Mijn vriend zijn gerecht was wel lekker. Variatie in tomatensaus tussen de 2 gerechten was er niet / amper. Mixed feelings for me, ik zal er wel nog eens gaan eten voor iets anders of hetzelfde gerecht. Uiteindelijk was het daar nog wel gezellig.
Vriendelijke bediening, dessert was niet super te noemen... proefde al veel betere dame blanches ... miste het echte Italiaanse : sfeertje
Possibilité de manger sans gluten/Mogelijkheid om glutenvrij te eten Les plats sont très bon, frais. Le service est très bien, ça sent la passion d'être restaurateur./Het eten is erg goed, vers. De service is erg goed, het ruikt naar de passie van het restauranteigenaar zijn.
Mooie kaart. Maar zitplaats niet echt comfortabel. Lang aan de ingang gestaan tot iemand ons kwam verwelkomen. We hebben de tapas voor 2 genomen als voorgerechtje, dit was ok Maar zonder meer. Als hoofdgerecht de tagliata, het veel was heel lekker maar de rest wat simpel voor de prijs wat weinig maar wel zeer mals We hebben een brunello genomen als wijn 90€ niet slecht, maar ook niet wauw. Middelmatige
Vriendelijke bediening en lekker eten. Het heeft zeker gesmaakt. Ook de tiramisu is zeker een aanrader! Het is dan ook wel prijs kwaliteit. Enige kleine minpuntje is dat de bediening Italiaans en Frans sprak maar niet probeerde om Nederlands te praten ook al leuk ze het wel te begrijpen.
Heel sympathieke uitbaters, lekker eten en gezellige omgeving!
Super lekker eten en fantastische service. Vriendelijk personeel en zeer goede vethouding prijs-kwaliteit. We gaan zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid