facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ManiFiesta

ManiFiesta

Info

ManiFiesta :: Feest van de Solidariteit - Fête de la Solidarité.

Geschiedenis

ManiFiesta is het feest van de Solidariteit in België. De organisatoren zijn het weekblad Solidair en Geneeskunde voor het Volk. In 2017 vindt het feest plaats op zaterdag 16 september zondag 17 september.
---
C’est la Fête de la Solidarité en Belgique. Elle est organisée par l’hebdomadaire Solidaire et le réseau de maisons médicales Médecine pour le peuple. En 2017, elle se déroulera samedi 16 et dimanche 17 septembre.



"FR : ManiFiesta, c'est la Fête de la Solidarité en Belgique. Pendant deux jours, refaisons le monde tel qu'il devrait être. Un monde dans lequel nous nous engageons ensemble pour imaginer les alternatives du futur. Nous y parlons la langue de la solidarité et de la diversité ! La langue des 99%, pas la langue de l'argent.NL : ManiFiesta is het feest van de Solidariteit in België. Laten we twee dagen lang opnieuw bouwen aan een wereld zoals hij zou moeten zijn. Een wereld waarin we ons samen inzetten om de alternatieven van de toekomst te bedenken. Wij spreken de taal van solidariteit en diversiteit! De taal van de 99%, niet de taal van het geld."
Adres: Kapelstraat, 8450 Bredene-Aan-Zee, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Bredene-aan-Zee
Route: Kapelstraat
Postcode: 8450



op zoek naar gerelateerd: manifiesta 2018, manifiesta programma, manifiesta 2017, manifiesta film, manifiesta nieuws, manifiesta 2017 bredene, manifiesta bredene 2018, manifiesta 2017 programma
Recensies
De eetstandjes hadden duidelijker op het plannetje aangeduid mogen zijn met wat er exact op elke locatie te krijgen is. Lange wachttijden bij het eten en bovendien erg prijzig voor wat je er voor krijgt een bord noodles met 2 miniloempias voor 6euro60, een bord witte rijst met 2 kippenbilletjes voor 8euro80, een klein pakje friet met saus aan 4euro40. Drank was schappelijker van prijs aan 2euro20 voor een standaard frisdrank consumptie. Ook aan de toiletten was het lang aanschuiven al waren deze wel erg proper. Bereikbaarheid op het terrein was ook niet optimaal. Dit alles maakt het erg vermoeiend. Zorg dat je, indien je met kleine kinderen komt, zelf voldoende eten en drinken bij hebt zodat je hier al geen energie in moet steken. Verder is het een zeer boeiend evenement met een toffe sfeer. De combinatie van debatten, informatie, muziek en ook kinderanimatie zit goed in elkaar. In de avond barst het feest los. Er is een babysit-dienst waar je doorheen de dag je kinderen voor maximum 2 uur kan achter laten. Superconcept voor als je even echt actief een debat wil mee volgen. Ook is er een rustige ruimte om alles baby, dreumes en peutergerelateerd te kunnen doen. Compleet met voedings- en verschoningshoek. Stromend water, electriciteit en een microgolven. De toegang naar het strand en de mogelijkheid om even in de duinen te gaan verdwalen heb je er gratis en voor niets bij.
Super feest van de vrijheid, gelijkheid en veel meer. Interessante debatten, infosessies en geweldige live muziek.
Georganiseerd door het uiterst linkse spectrum van het politieke landschap is dit een festival als geen ander. Verschillende burgerbewegingen en actiegroepen staan er te propageren, met of zonder tent, in een verdienstelijke poging u te overtuigen van hun vaak nobele doelen. Verschillende bands komen er enkele noten kraken, terwijl je u in de verschillende debatzalen kunt ontfermen over de zwaardere, al dan niet politieke thema's. Sommige sessies zijn met PvdA als organisator vanzelfsprekend bloedrood gekleurd, al moet gezegd dat het in verschillende tenten vaak tot een neutrale weergave van feiten beperkt wordt. Het festival heeft heus zijn charmes. ManiFiesta staat met stip op de agenda. Sapere aude.
Leuk aanbod qua muziek maar wat een gerotzooi achter de bars, man man man... super trage bediening, betaalterminals die meer niet dan wel werkten, 12 personen achter de bar en amper 2 die iets doen. And last but not least: een ripoff qua compensatie voor de bekers. Stand voor terugbetaling was al gesloten voor einde van 't festival, en daar stonden we dan en wij waren niet alleen. Niemand die ons kon helpen of een deftig antwoord kon geven... Hopelijk trekken jullie hier lessen uit ;-
De inkom waar de covid attest en tickets worden gecontroleerd . Liep niet echt 100 % veilig . Aantal mensen zo maar zien binnen gaan .. Veel te veel festivalgangers voor de capaciteit van drinken en eten. De bediening ging super traag en met de bankcontact en de bieren waren constant problemen . Dit had veel beter georganiseerd kunnen worden!
Superleuk, met tal van mogelijkheden voor shows tegelijk... een weekend met gegarandeerd plezier ook voor wie aan de bar aan de slag ging
Het Mekka voor maatschappelijk welzijn en bewustwording en politiek engagement . Goed georganiseerd. Een prachtige bibliotheek. Maar er is zoveel. Je moet selectie maken van wat je wil bijwonen. Alle uitgangen naar de koninklijke baan waren afgesloten zodat ik wel een km moest rondlopen om mijn dicht geparkeerde auto te bereiken. Ik ben moeilijk te been en dat is respectloos voor zo'n sociaal evenement.
Een zeer leuk en actief festival rolstoel, kind en dier vriendelijk. Alleen nog een klein beetje beter aangeduid staan wa je waar vind.
Top evenement ! Muziek, info, debatten !!!
Goeie sfeer, eten uit de wereldkeuken, prachtige optredens en fantastische, idealistische mensen. Wat wil je nog meer?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid