facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manie Tout

Manie Tout
"MANIE TOUT TOITURES, TOITURIER COUVREUR ZINGUEUR DEPUIS 1999Manie Tout Toitures et un Toiturier, Couvreur zingueur à Bruxelles qui vous assure par ces équipes de professionnels un savoir- faire précieux pour tous vos travaux de toiture sur toute la Belgique. Manie tout Toiture est une société à caractère familial qui se tient à votre disposition. Nous sommes des toiturier couvreurs zingueurs passionnés qui réalisent un travail soigné et qui répondent aux exigences de nos clients.DES QUESTIONS À PROPOS DE NOTRE FONCTIONNEMENT ? UNE DEMANDE PARTICULIÈRE ? BESOIN D’UN DEVIS GRATUIT ? CONTACTEZ-NOUS !"
Adres: Rue du Transvaal 4 Transvaalstraat 4 , Brussel 1070, BE
Telefoonnummer: 0490 43 76 08
Stad: Brussel
Route: Rue du Transvaal 4
Huisnummer: Transvaalstraat 4
Postcode: 1070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Abri Plus Abri Plus 3 km
Recensies
De dossiers worden gevolgd. Het werk wordt zorgvuldig, efficiënt en op tijd uitgevoerd. De problemen die zich kunnen voordoen worden gesteld en opgelost. De communicatie is uitstekend en het team is zowel serieus discreet als zeer vriendelijk punctueel. Ik beveel José en zijn geweldige team van harte aan en bedank hem van harte!
Ik raad dit bedrijf absoluut aan vanwege zijn nauwgezette werk, het respecteren van deadlines, de zorg voor het welzijn van de klant dagelijkse schoonmaak van de bouwplaats, zijn uitstekende communicatie met de klanten, zijn transparantie in de opvolging en de eventuele meerkosten en voor zijn vrijgevigheid. Als klap op de vuurpijl zijn de baas, de sitemanager en het hele team schattig en altijd glimlachend. Zeer professioneel! Gefeliciteerd en bedankt Manie Tout!
Zeer netjes werk, prachtig resultaat, zeer professioneel en schattig team! Terrein wordt dagelijks schoongemaakt. Na 10 prijsaanvragen te hebben gedaan, waren zij de enigen die een offerte konden indienen in perfecte harmonie met de uit te voeren werken. Een dikke merci aan de 2 José's , jullie zijn echt Top en goed vervolg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid