facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manhattn's Burgers

Manhattn's Burgers

Info

Manhattn’s is a premium burger restaurant. There is a New Yorker in every city

Geschiedenis

Manhattn’s is a premium burger restaurant born in the revolutionary spirit of giving people the opportunity to be a part of the entertaining and enchanting New York experience. Get a Taste of New York made with Flame Grilled Matured Irish beef, Little Italy Homemade buns and Belgian fries.



"Manhattn's Burgers is a gourmet burger restaurant located on Groenplaats in Antwerp, Belgium. Fresh Belgian Fries, Daily Fresh Brioche Buns & Flame-Grilled Irish Angus Beef"
Adres: Groenplaats 1, 2000 Hoofd Van Vlaanderen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 434 54 53
Stad: Hoofd van Vlaanderen
Route: Groenplaats 1
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:30
Dinsdag: 11:30 - 22:30
Woensdag: 11:30 - 22:30
Donderdag: 11:30 - 22:30
Vrijdag: 11:30 - 22:30
Zaterdag: 11:30 - 22:30
Zondag: 11:30 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: manhattn's burgers antwerpen, manhattan burger antwerpen, manhattn's burgers antwerpen menu, manhattan's burger antwerpen, manhattan burger menu, manhattan burger halal, manhattan burger prijs, manhattan burger antwerpen menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boston Steakhouse Antwerpen Boston Steakhouse Antwerpen 1 km Heel lekker, en super vriendelijke bediening!
Recensies
Het is eten is heerlijk, en ook zeker een aanrader. Daarnaast vriendelijk personeel. Het terras moet echter wat beter en sneller worden schoongemaakt. We hebben bijna driekwartier tegen vieze tafels gekeken, voordat het opgeruimd werd. Waarschijnlijk te weinig personeel… De locatie is echter top en zeker een aanrader.
Wij kwamen hier met heel het gezin. De kleinste nam een burger met frietjes. Daarna dronken we een milkshake. De service was “perfect”. De teleurstelling van de familie verwoeste enkel een tafel dit was jammer en kan beter. In het algemeen een goede ervaring. Aanrader!!! Parkeren: Op de grote markt is genoeg plek als je maar hard genoeg probeert
Het eten is er heerlijk. De hamburgers zijn groot en zeker van kwaliteit zeker geen fast food eten. Een nadeel is dat er geen frietjes inbegrepen zijn bij de hamburgers, daarvoor moet je dus extra voor bijbetalen en ook zowel voor de mayonaise betaal je €1.50 extra. Je eten moet je zelf gaan afhalen met een systeem dat je een kasje krijgt en wanneer het biept dat het klaar is.
Vanaf de buitenkant zag het er al leuk uit! Handig systeem dat je bij de bar kan bestellen en een pieper mee krijgt en het dan kan ophalen. Het klantencontact bij het openen van de bestelling was super spontaan en persoonlijk door een vriendelijke dame deze vrijdagavond. We hoefden niet zo lang te wachten en konden op een leuk plekje zitten boven. En de burgers zelf waren zo ontzettend lekker!! Hier zouden we graag nog een keer terug komen :
Via Deliveroo besteld, ik had ook nog twee Cola Zero besteld aan €7,00 helaas niet ontvangen. Ik heb het restaurant meerdere keren gecontacteerd maar nemen niet op. Sommige van de zoete aardappelfrietjes waren nog redelijk aan de rauwe kant wat dus niet zo lekker is. Deze horen zacht en zoet te smaken ipv rauw en aardappel. Slechte eerste ervaring!
Ik vind dit de beste burgers van de stad. De bediening is altijd heel vriendelijk, maar ik kom hier al een tijdje en merk precies een groot personeelsverloop. Ik kan me niet herinneren hier ooit door dezelfde persoon te zijn geholpen. Dat doet me vragen stellen over deze zaak als werkgever. De muziek die opstaat is vaak goed gekozen, maar soms wat te luid naar mijn smaak. Zoals gezegd: de burgers zijn echt top en daarom blijf ik graag terugkomen. Dat en de huisgemaakte ice tea die ook heel goed is.
Eten was top! Heel vriendelijk personeel en heel leuke muziek!Eten: 5/5
Heerlijke burgers en frieten. Wel aan de dure kant, maar zeker een bezoekje waard.Aanbevolen gerechtenFries
Bij het binnenkomen moet je eerst bestellen. Wij waren met 7 en blijkbaar vormt dat een probleem. Er kunnen max 5 personen op een bestelling... Je hebt tafels van 6 dus de link naar het getal 5 is mij een raadsel. Bon, groep in 2 gesplitst en dan besteld. Wat wel chapeau was, de bestellingen kwamen samen aan. Waarom we later bediend zijn dan de koppels achter ons is me ook een raadsel. De cheddar cheese fries waar reclame voor gemaakt werd waren niet meer te bestellen, beetje zonde als de avondshift nog maar net begonnen is. Lekkere burgers gegeten, leuke combinaties en het personeel komt tijdig afruimen. Sfeer van de zaak zit zeker goed, spijtig van de mindere service.
Prima zaak, burger miste wat smaak helaas en de frietjes erbij mis ik wel. Erg snel klaar en een prima locatie waar de trammetjes op en af rijden. : Ik geeft het een 4/5.. er is ruimte voor verbetering, desondanks prima zaak voor een burgertje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid