facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mangerie Weselo

"Van authentieke hoeve uit 1729 naar gesofisticeerd restaurant met een knipoog naar toen: In Mangerie Weselo is het bijzonderheden troef. Schuif je bij ons aan tafel met je geliefde, vrienden of familie, dan ervaar je een exclusieve beleving die smaakt naar meer.Denk geraffineerde smaken, verse ingrediënten rechtstreeks van de markt en uitbundige seizoensgerechten. À l’aise genieten en de tijd eventjes vergeten, tijdens een bezoek dat altijd verrassend, verfijnd en verrukkelijk aanvoelt.In Mangerie Weselo is het, net als in onze B&B, altijd een beetje thuiskomen. Met een warm, enthousiast team en met een grote passie om jou te verwennen, heten wij je dan ook graag welkom.Hondjes zijn helaas niet toegelaten in het restaurant."
Adres: Sint-Jozefslaan 1 , Mol 2400, BE
Telefoonnummer: 014 68 72 14
Stad: Mol
Route: Sint-Jozefslaan 1
Postcode: 2400



op zoek naar gerelateerd: Weselo menu, Restaurant Mol, Wezelhof Wuustwezel, Kerstmenu Mol, B&B Weselo, De Verandering Mol, Hippocampus Mol, Tapas afhalen Mol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Van 24 tot 26 maart 2023 gelogeerd bij deze B&B en wat hebben we een heerlijk verblijf gehad! Het weer zat ons niet mee maar dat mocht de beleving niet drukken. We werden vriendelijke ontvangen & het ontbijt was heerlijk. De eigenaresse kon veel vertellen over de omgeving en had ideeën om te doen in de periode dat wij er waren. Ik zal deze B&B zeker aanraden.
Lekker gegeten, vriendelijke bediening.
Ter gelegenheid van onze huwelijksverjaardag kozen we in dit mooie restaurant met houtskooloven “Josper” voor het 4 gangen “Trek je Plan” suggestiemenu. Leuk food sharing concept, waarbij je samen kan eten van de door de chef gekozen bereidingen. We lieten ons achtereenvolgens verrassen door het gedeelde voorgerecht Spaanse mosselen, duo van tonijn, de hoofdgerechten dorade, kabeljauw, lamskroon, varken en het nagerecht kaasplankje, chocoladecake onder het nuttigen van een karafje rosé huiswijn. Alles erg lekker het varkensvlees mocht misschien wel wat sappiger; alleen jammer dat we wel heel erg lang op ons hoofdgerecht moesten wachten. Het ter compensatie aangeboden drankje kon helaas de ongemakkelijke wachttijd niet goedmaken had anders 4 sterren gegeven. Vriendelijke en attente bediening. Coronaproof. Als we nog eens in de buurt zijn, komen we zeker nog eens terug voor meer Spaanse mosselen met lekkere gerookte smaak.
Zowel de B&B als het restaurant zijn top! Van ontbijt tot diner, allemaal tot in de puntjes verzorgd! Prijs kwaliteit top! Iets waar veel andere restaurants nog iets van kunnen opsteken! Doe zo verder An & Dieter!!
We waren uitgenodigd op een prive feestje, volledig afgehuurd. Schitterende locatie met een aabgename zaal. Heerlijk eten, super bediening, lekkere drank, het feestje was perfect verzorgd! Echt een aanrader!Eten: 5/5
Parking langs beide kanten van het restaurant/B&B. Supergezellige zaal, hoog plafond, verschillende niveaus... Fantastische hapjes, knap gepresenteerd. Verfijnde gerechten, ideale porties. Service is subliem.Eten: 5/5
Afgelopen zondag perfect gegeten met vrienden die dit van ons kado kregen. Best spannend dus want het was een kado.... We hebben werkelijk perfect gegeten in dit prachtig gerenoveerd pand. Alles keurig tot in de puntjes verzorgd, leuke bediening en een hele toffe avond gehad.
Lekker eten, leuk terras! Goed genoten. Één nadeel; de suggesties, visgerechten, gin tonics,.. stonden apart op een tablet waar we in mochten kijken, we kregen maar 1 tablet en we waren met 7 personen dus iedereen moest 1 voor 1 kijken, beetje vervelend maar de rest was dik oke!
Wij hebben met Kerstdag heerlijk gegeten, alles was super lekker en desondanks er zoveel volk was ook heel kind vriendelijk. Bedankt voor een heel geslaagde Kerstdag met heerlijk eten en zo een vriendelijke bediening, niets was teveel. Voor ons was het TOP !!! Kindvriendelijkheid: Wij hadden 5 nog echt kleine kindjes bij tussen 1en 4 jaar, zijn nog heel speels toch ook door de ouders een beetje bijgestuurd af en toe maar ook dit was niets teveel voor uitbaters en personeel. Gaf ons echt een tevreden en ontspannend gevoel. Bedankt hiervoor!
Zeer lekker gegeten is echt de moeite waard. Wij komen zeker nog terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid