facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege Bosscherhof

Manege Bosscherhof

Info

Manege Bosscherhof is gelegen in de bosrijke omgeving van Zutendaal. Het is mogelijk om je paard of pony hier stallen. Kom gerust eens een kijkje nemen.

Adres: Genkerweg 36, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: 089611107
Stad: Zutendaal
Route: Genkerweg 36
Postcode: 3690



op zoek naar gerelateerd: Rc Bosscherhof, Manege Bosscherhof foto's, Genkerweg 36 Zutendaal, Paardrijden Hoge Kempen, Paardrijles Limburg, Kattevenia Genk paardrijden, Privéles paardrijden Limburg, Paardrijden Balen
Recensies
Echt een super leuke manege ! Leuke lesgevers ze zijn daar heel vriendelijk ! Ik heb altijd veel plezier bij bosscherhof! Echt een top manege!
Leuke paardenrit in zutendaals bos , fijne ervaring in grote manege Zeer vriendelijke bazin en personeel Thx
Echt een super fijne plaats. Heel sociaal. Je voelt je er heel snap thuis. Heel goed geregeld nu in deze gekke tijden en de paarden zien er altijd op en top uit. Bosscherhof voelt voor mij als een tweede thuis.
Ik rij hier ook nu het is zooo fijn en mooi zeker een aanrader om hier te komen paardrijden!
Super gezellige manege en heel vriendelijke uitbaatster die altijd voor iedereen klaarstaat
Is een fijne manege fijne lesgeefsters heel vriendelijk uitbaters nemen al de tijd voor les te geven . Echt een aanrader voor ieder kind .
1x bezocht zeker voor herhaling vatbaar,was er op bezoek, mijn dochter en kleinkinderen krijgen daar rijles. Fijn terras toppie
Fijne mensen, fijn om te leren paardrijden. Mooie omgeving, ook mooi om te wandelen, je kan bepaalde routes volgen, zowel als wandelaar/fietser en ruiters. Echte aanrader.
Heel fijne plek! Ik sta hier zelf met mijn pony en niks is teveel! Super manege en pensionstalling!
Leuke, informele en vriendelijke bediening met voor de kinderen ponies die kunnen lezen en schrijven. De kinderen kunnen er veel vertrouwen opdoen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid