facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAN West-Vlaanderen

MAN West-Vlaanderen

Info

MAN West-Vlaanderen is het verkooppunt voor West-Vlaanderen van vijf servicepunten: Callant Trucks (Roeselare), Diesel Bernard (Wevelgem), Garage West Trucks (Zonnebeke), MAN Brugge nv (Brugge) en MAN West-Vlaanderen (Torhout).

Geschiedenis

Service in West-Vlaanderen

MAN West-Vlaanderen is het verkooppunt voor West-Vlaanderen van vijf servicepunten: Callant Trucks (Roeselare), Diesel Bernard (Wevelgem), Garage West Trucks (Zonnebeke), MAN Brugge nv (Brugge) en MAN West-Vlaanderen (Torhout).

Met trots kunnen wij u melden dat wij als officiële MAN service punten de handen in elkaar hebben geslagen om u als klant nog beter te kunnen dienen en ons te onderscheiden van de concurrenten. Deze synergie heeft enkel voordelen voor u als klant. Voordelen die enkel kunnen worden benut wanneer u uw voertuig(en) in één van de service punten binnen onze groep laat onderhouden en herstellen.

Constant worden wij door MAN Duitsland op de hoogte gehouden van productaanpassingen. Deze productaanpassingen dragen ertoe bij de gebruikszekerheid van uw voertuig(en) te verbeteren. Dat is nu iets wat voor u als klant het belangrijkste is, op uw voertuig(en) kunnen rekenen. Deze productaanpassingen, beter gekend als SI’s, worden tijdens de waarborgperiode kosteloos uitgevoerd en bepaalde zelfs ook buiten de waarborgperiode. Deze aanpassingen kunnen enkel door erkende MAN service punten worden uitgevoerd en worden bij onze klanten die reeds op onderhoud bij ons komen automatisch uitgevoerd.

Door deze synergie delen wij kennis, beschikbaarheid van onderdelen, demo voertuigen en huurvoertuigen, waardoor u als klant niet in de kou blijft staan en altijd op de vlugste en beste manier wordt geholpen. Wij doen zeker niet uit de hoogte wanneer wij beweren dat het opleidingsniveau van onze mechaniekers tot de hoogste van België behoort. U leest het goed, wij zijn geen concurrenten van elkaar, maar collega’s waar de klantentevredenheid centraal staan.

Adres: Noordlaan 1, 8820 Torhout
Telefoonnummer: +3250230770
Stad: Torhout
Route: Noordlaan 1
Postcode: 8820


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: MAN Brugge, MAN Zuid Vlaanderen facebook, MAN Dealer locator, MAN Dealers, Braem Torhout, Tweedehands MAN trucks, MAN Auto's, MAN garage Limburg
Recensies
Correct en vriendelijk onthaal aanvullend met de juiste service door de mekaniekers.
Vriendelijk en vlotte aangename service
mooie garage en goede vlotte service
Triestige plaats, bij aankomst wordt verteld dat het 4 uur zal duren, wagen 27 uur kwijt geweest voor wa testen en 3 injectoren te vervangen
Uitstekende service en vlotte afhandeling van de technische mankementen
Goedea service. Ook verhuren nieuwe bestelwagens.
Helaas gesloten.
Toffe werknemers
Super vriendelijk
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar MAN West-Vlaanderen met het openbaar vervoer


Torhout Noordlaan 150 meter
79
Torhout Industriepark 260 meter
79
Torhout Rubens 430 meter
74
Torhout Rubens 430 meter
79
Torhout Rubens 440 meter
74

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid