facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Man's Mane

Man's Mane

Info

Dirty Grooves - Heavy Melodies - Growling Basses
One fine rockband from Antwerp.
These guys know how to make an audience scream!

Geschiedenis

Dirty Grooves - Heavy Melodies - Growling Basses

Na ons enkele jaren te hebben moeten missen zijn we er meer dan klaar voor. Gretig om de gitaren terug te laten scheuren en de drums te laten knallen. Na een lange zoektocht vonden we niet ver van huis een nieuwe zanger die zich sinds juni 2016 bij de groep voegde.

Vijf prettig gestoorde mannen die leven voor muziek. Tijd voor een nieuw begin waar de distortion een streepje verder ging en de volumeknop net dat tikkeltje harder: zoals we het graag hebben ! Hoewel we in grote lijnen naar dezelfde stijl leunen dragen we elk ons tintje bij aan het geheel. Een mengeling van invloeden van stevige rock en grunge tot punk en het zwaardere werk. Ondanks de verscheidenheid in de nummers kunnen we toch overal onze stempel in terug vinden.

Tussen pot en pint werd de naam MAN'S MANE dan ook een feit die perfect past bij het genre wat we naar voren brengen: Stevige rock met een vettig kantje ! Het wordt dan ook tijd om ons innerlijk beest naar voren te brengen en jullie mee te laten proeven van Man's Mane !!!

Adres:
Telefoonnummer: 0473775640
Stad: Antwerp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fons Lexington Fons Lexington 1 km Slow Blues and Roots collective Fons Lexington brings you a mix of better and lesser ...
Shweeny Shweeny 3 km Shweeny is een bonte verzameling van mensen met een grote collectieve passie: de lief...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid