facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MaMatrona

MaMatrona

Info

Bent u op zoek naar iets uniek, gepersonaliseerd en naar uw eigen smaak? Dan help wij u graag verder met onze handgemaakte creaties! Contacteer ons gerust.

Geschiedenis

Bent u op zoek naar iets uniek, gepersonaliseerd en naar uw eigen smaak? Dan help wij u graag verder met onze handgemaakte creaties! Contacteer ons gerust.



"Bij de Sint-Maurus-hoeve is elke gelegenheid goed voor een feestje. Van huwelijksfeesten, babyborrels, communie- en lentefeesten, teambuildings, seminarie, ... tot recepties, walking en seating dinners en prachtige familiefeesten. Dit alles temidden van de prachtige natuur in het landelijke Lievegem nabij Gent.Naast familiefeesten verzorgen we tevens stijlvolle business events en seminaries tot 200 personen."
Adres: Kerkhofstraat, 16, 9930 Zomergem
Telefoonnummer: 32474593207
Stad: Zomergem
Route: Kerkhofstraat, 16
Postcode: 9930


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dries Vanlerberghe  Interior Designer Dries Vanlerberghe Interior Designer 337 meter Dries Vanlerberghe Interior Designer Interieur ontwerp en opvolging.
Recensies
Wij trouwden een tijdje geleden in de hoeve en hadden initieel voorgenomen om geen review te schrijven maar nadat we kennissen tegenkwamen die hetzelfde hadden meegemaakt willen we toch graag onze ervaringen delen. Net voor onze trouw was er een nieuw akoestisch plafond geïnstalleerd in de kelder maar dit mocht niet baten, de geluidsbegrenzer en de vorm van de kelder zorgden ervoor dat de muziek niet uniform over de ruimte verdeeld werd waardoor het moeilijk was om te dansen. Wij hadden ook betaald voor een zaal verantwoordelijke om de avond in goede banen te leiden maar op de avond zelf was het moeilijk om Dieter te bereiken en ik moest hem zelf bellen om hulp te krijgen bij installatie van het projector scherm of omdat er niemand stond bij het vlees. Wij zouden er niet opnieuw trouwen. Misschien is het in de tussentijd wel verbeterd. De pasta was wel lekker en de hoeve binnenin is ook erg mooi.
Ons trouwfeest in de hoeve was een top feest. Wat een prachtige locatie! We hadden gekozen voor een barbecue concept, zowel het vlees als de groenten waren perfect gebakken. Zelfs enkele hardnekkige carnivoren waagden zich een de portobello’s en de haloumi en smaakten dat het goed was. Heel leuk dat je voor de tijdspanne van je feest de verschillende zalen kan gebruiken: receptie in de achtertuin, dinner in de hoeve, ontvangst in de voortuin en lobby en feest in de kelder. Wij raden het iedereen aan om hier een feest te geven.
Zeer mooie locatie, verzorgd, superlekker en uitgebreid bbq assortiment en dessertbuffet! Kortom, een aanrader voor elk communiefeest!
Wij zijn super tevreden van onze babyborrel die bij jullie plaats mocht vinden op 02/10. We kregen zeer veel positieve reacties van de genodigden zowel over de locatie zelf als over het lekkere dessertbuffet! Alle medewerkers deden hun best en waren ZEER vriendelijk. Bij aankomst werd ons ook gezegd dat indien er iets zou zijn we ons mochten richten tot een bepaald persoon. Dit was echter niet nodig aangezien alles zeer goed mocht verlopen. Bedankt voor de vlotte samenwerking en het mooie feest. Sint Maurushoeve zit zeker hoog in onze gedachten indien we nog eens een feest organiseren. Groetjes Romy en Aren
Voor onze babyborrel zijn wij heel blij dat we voor de Sint Maurus Hoeve hebben gekozen! Alles was prima geregeld waardoor we er zelf ook volop van konden genieten.. en aan de reacties van onze gasten te horen hebben ook zij een leuke en lekkere middag beleefd. Ze hebben een heel vriendelijke, duidelijke en vlotte communicatie. Zowel via website, telefonisch en e-mailverkeer en al zeker in real-life. We hadden dus een duidelijk beeld van wat we konden verwachten en ze hebben dat perfect in de praktijk omgezet. Doe zo verder en graag eens tot ziens!
Warm en vriendelijk onthaal. Deze locatie heeft 1001 troeven. Je kan genieten van het authentieke gebouw terwijl deze aangekleed is met leuke , fijne hedendaagse touch´kes. Voor ons de perfecte huwelijksfeest locatie. Geen vraag is teveel! Alles is mogelijk!
Heel netjes verzorgd..vriendelijk..leuk ingedeeld. Leuke locatie voor diverse doeleinden.
Super klantenevent gehad in de Sint-Maurus-hoeve. 100% professionele omkadering, super service en lekker eten. Een aanrader voor al je professionele en privé events!
Het huwelijksfeest van onze dochter en schoonzoon dat zou doorgaan op 8 juli ll in de Sint-Maurus-Hoeve werd door de bestuurders van de organisator Bon Goesta geannuleerd op donderdag 7 juli om 20u15 's avonds. Klantvriendelijkheid? Voorschotten werden na klacht bij de politie en ingebrekestelling pas 3 weken later terugbetaald. Mijn goesting voor Bon Goesta en de Sint-Maurushoeve is meer dan over!
Gevraagde dranken niet beschikbaar, soep geen smaak, paling niet gaar, veel betaalt voor wat het maar was, frieten heel donker van kleur, onsmakelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid