facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maman Peps

Maman Peps

Info

Gym douce maman-bébé et gym poussette
Renforcement musculaire
Ateliers d'échanges parentaux

Être maman, c’est sport



"Situé dans la région d’Esneux, à une dizaine de km deLiège, Maman Pep’s vous accueille dans un espace dédié aux futures et aux jeunes mamans.Vous y trouverez une série d’activités sportives adaptées aux femmes et à la maternité selon la méthode du Dr Bernadette de Gasquet et issues du yoga: Yoga prénatal, Yoga postnatal, Fitball et Renforcement Global. Votre bébé est toujours le bienvenuC'est un espace innovant qui allie le renforcement physique dans une approche globale du corps et de l'esprit permettant ainsi d'améliorer non seulement la forme et le bien être physique corps mais aussi la forme émotionnelle cœur et la forme psychique esprit. Prenant en compte, de cette manière, la personne dans son entièreté."
Adres: La Haze 7, 4130 Esneux
Telefoonnummer: +32495660061
Stad: Esneux
Route: La Haze 7
Postcode: 4130


Recensies
De prenatale yogasessies waren een opmerkelijke hulp bij mijn bevalling, bedankt Ariane! En ik kan zien dat de postnatale sessies me echt helpen om weer in vorm te komen. Een voorbereiding en revalidatie die ik iedereen aanraad!
Ik volgde pre- en postnatale yogalessen voor mijn 2e kleine wolf. Wat een geluk en wat een ontspanning! aangepaste lessen of zelfs baby's zijn toegestaan ​​: en vooral een zachte, dynamische leraar, altijd glimlachend, vriendelijk en gastvrij :
Geweldige cursus, zeer aan te bevelen! Ik kreeg de kans om deel te nemen aan pre- en postnatale lessen, maar ook aan meer dynamische lessen. Eenvoudige technieken, toegankelijk voor beginners die ik was toen ik aankwam maar die in de diepte versterken en tegelijkertijd ontspannen. Kleine momenten opgeschort in ons dagelijks leven aan 100 per uur
Gevoel van lichtheid zowel in lichaam als in geest ! Een sessie Pilatus en/of Swissball, heerlijk! Sinds mijn rugproblemen in 2017 heb ik geen crises meer meegemaakt dankzij Ariane, een persoon die onze behoeften van het huidige moment met grote professionaliteit verwelkomt: gepassioneerd, oplettend, delicaat, welwillend, geruststellend en zachtaardig . Ik volg haar al sinds haar debuut :-! Ze zorgt voor ons als een moeder ! Dankbaarheid Ariane, ik kom er licht uit en hou van mijn lichaam!
Onmisbaar om de kleine kwaaltjes van de zwangerschap te verlichten, mijn lichaam beter te leren kennen en weer in vorm te komen na de bevalling! De sfeer is geweldig en Ariane is ultra welwillend en zonnig!
Zachtheid, vriendelijkheid en spieren die veilig opwarmen tijdens de sessies: de beste cocktail om in vorm te blijven tijdens deze zeer speciale zwangerschapsperiode. Dankjewel Ariane!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid