facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MamaBella - Juwelen en accessoires

MamaBella - Juwelen en accessoires

Info

Welkom op de pagina van MamaBella. Wij verkopen online juwelen en accessoires aan een mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Oorbellen, armbanden, halskettingen, handtassen, portemonnees, sleutelhangers,... Bekijk ook zeker de kinder- en mannencollectie.



"Webshop voor juwelen, sieraden en accessoires: oorbellen en armbanden voor dames, kinderoorbellen en kinder armbanden, stoere heren armbanden en leuke accessoires voor gans het gezin zoals hamamhanddoeken, geurkaarsen van ipuro, geurstokjes ipuro, sleutelhangers, portefeuilles, handtassen, strandtassen, geldbeugels, clutches, scrunchies en andere haaraccessoires, displays voor juwelen, schaaltjes voor juwelen te presenteren, oorbellenrekjes, armbandenrekjes en veel meer!"
Adres:
Stad: Halle



op zoek naar gerelateerd: Juwelen display, Webshop oorbellen, Ipuro Navulling Cedar Wood, Goedkope oorbellen, Ipuro geurstokjes, navulling, Oorbellen dames
Recensies
Wij hebben ons bij MamaBella eens laten gaan en ik heb voor onze dochters een heel mooie, leuke tas en oorbellen gekocht en voor onszelf de Ipuro Essentials en geurstokjes. Het viel ons op dat MamaBella een hele prettige website heeft: de inhoud en functies zijn overzichtelijk en de vormgeving is mooi. Het bestellen werkte erg gemakkelijk en de automatische mails zijn duidelijk. Er werd goede informatie over de bezorging verstrekt. Mijn bestelling kwam ook snel binnen en volgens de aangegeven bezorgtijd. De tas, de oorbellen en de Ipuro waren goed ingepakt. Wij zijn zeer aangenaam verrast en zullen in de toekomst ongetwijfeld nog bestellen. Kortom, een fijne online winkel en aankoopervaring dus. Tot snel.
Alles correct, snel antwoord op vragen , en corecte snelle bezorging! Bedankt
Ik ben heel blij met mijn nieuwe oorbellen en armbandenset. Ze zijn prachtig! Bedankt!
Hele mooie juweeltjes, supergoede kwaliteit en aan superprijzen. Altijd leuk als cadeautje, of voor jezelf
Ik was kei tevreden van mijn oorbellen En ze zijn kei mooi!
Prachtige juwelen en aan leuke prijzen! Ik ben fan!
Wauw, bedankt voor de prachtige oorbellen!
Super service mooie juweeltjes
Leuke oorbellen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid