facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mamé Noka Coffee Roaster

Mamé Noka Coffee Roaster
"Specialty Coffee Roaster working on sustainable development goals in Brussels and coffee producing countries. #ZeroWaste #CameroonBoyo #CollaborativeTrade"
Adres: Dieudonné Lefèvre 27 , Brussel 1020, BE
Stad: Brussel
Route: Dieudonné Lefèvre 27
Postcode: 1020



op zoek naar gerelateerd: Coffee beans Brussels, MOK Coffee
Recensies
Kort samengevat: topkoffie met een verhaal!
Dit is geweldige speciale koffie en een geweldige service. Ze promoten en doen directe handel en collaboratieve economie in de kern. Ik ben dol op hun inzet voor het verkleinen van de ecologische voetafdruk van het drinken van koffie. Door de blog te lezen onder het genot van Boyo Project-koffie heb ik veel geleerd!
Koffiebrander Voor de cafés in Brussel worden de fijnste koffiesoorten gebrand Bij voorkeur bellen voor vertrek De koffie is erg lekker
Uitzonderlijke koffie is een van mijn grote zwakheden, de koffie van Quentin laat me kraken, en zonder de bank te verslaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid