facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Malfliet/Yvan

"We vormen een team van 7 dierenartsen en 3 dierenartsassistentes, met elk zijn specialisatie of interessegebied voor kleine huisdieren. Gelegen te Grembergen- Dendermonde. Tijdens onze openingsuren kan u steeds terecht voor het afhalen van voeding en besproken medicatie. Buiten onze openingsuren zijn wij telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen via 052/21 40 75 In het weekend: na zaterdagmiddag 12u00 is het weekendwacht en komt u terecht bij ONS of een collega uit de regio. U kan bij ons terecht voor consultaties, vaccinatie, echografie, rx-opname, bloedonderzoek in huis, microscopisch onderzoek, interne geneeskunde, operaties, orthopedische problemen, voedingsconsultaties en afslanking, lasertherapie, fysiotherapie, hotstone massage, .."
Adres: Smidsestraat 38 , Grembergen 9200, BE
Stad: Grembergen
Route: Smidsestraat 38
Postcode: 9200


Recensies
Meer dan tevreden over de verzorging van lady. Deskundige uitleg, vriendelijk, hulpvaardig. Enz. Kortom ben een tevreden baasje van lady en dikke poot van haar voor de docter
Heel tevreden over de perfecte service en deskundig advies van het personeel! Bij mijn 'Poekie noodgeval' mocht ik tussen 2 afspraken door naar de kliniek komen. Ik werd direct geholpen, heel duidelijke uitleg gekregen en vervolg afspraken lopen goed... Ik kan mij geen betere dierenartsen wensen dan bij Dierenartsenpraktijk Malfliet!!!!
Heel zorgzaam, vriendelijk, ook bij verblijf in "ziekenhuis", de beste zorgen, zowel voor ons als voor Angel. Superteam!
Zou leuk zijn als je als dierenarts van wacht, de telefoon eens kan opnemen. Meerdere keren gebeld omdat de hond op sterven lag. Ondertussen is het niet meer nodig, maar ik had wel verwacht dat jullie op z'n minst eens zouden terugbellen om te vragen wat het probleem is/was. Ik ben gedegouteerd, en dan druk ik het nog zacht uit.
Praktijk Malfiet...TOP voor mens en dier. Bedankt Danielle.
Super vriendelijk alles goed uitgelegd en stelt baasje en dier gerust een aanrader
Steeds met het nodige respect en vriendelijkheid!Super dierenartsen! Pootje van 'ons'
Ik kan alleen maar positieve feedback geven. Iedereen die van ver of dicht met mijn moeilijk handelbare kat omging, deed dit op een zeer empathische en professionele manier. Deze dames zijn top en een goed team!! Een tevreden klant Nikolaas/Zara
Vriendelijk ervaren personeel. Zeker een aanrader.
Heel correct! Heel vriendelijk en attent. Zowel naar baasje als naar huisdier. Ook wanneer het einde van je diertje nadert zijn ze heel sereen en lief. We hebben al 2 hondjes moeten afgeven en gaan nu met volle vertrouwen met onze nieuwe pups bij hen. Top praktijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid