facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mala India

Mala India
"Une vraie caverne d’Ali Baba, un commerce équitable, une promenade de découverte sur plus de 1500 m², un décor à couper le souffle, l’ambiance de rêve d’une grande haveli indienne."
Adres: Avenue des Pâquerettes 55/15 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 354 62 28
Stad: Waterloo
Route: Avenue des Pâquerettes 55/15
Postcode: 1410


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: mala india waterloo heures d'ouverture, India map
Recensies
Este lugar é para você que gosta de móveis com madeira de qualidade inclusive com arte indiana voltado tanto nos móveis quanto em objetos., o espaço vende Abajur, roupas M e F, bijuterias, jóias, uma biblioteca , uma variedade de produtos alimentícios, e até cosméticos veganos, tem direto, a uma xícara de chá ou se café, o chá tem um gosto incrível., conta com um grande deposito, com variedades, mas para ter acesso deve receber um convite dos voluntários do lugar .
Ontgoocheld hebben minder en minder interessante spullen...er is altyd een camion die goederen.moet binnenbrengen ...
toffe winkel,vriendelijke mensen die er vrijwillig werken
Onwijs mooie spullen.
Om absoluut te ontdekken, zeer goed gesorteerde winkel, dynamisch, gekwalificeerd en vriendelijk personeel. Totale plaats van "zen-houding"
Magische plek en zeer vriendelijke relaties met het personeel. Betoverende artikelen...en prachtige ontdekkingen...Ik denk dat dit een van mijn favoriete winkels is!!! Bedankt voor je magische winkel die ervoor zorgt dat ik gelukkig mijn geld met veel plezier uitgeef... tot ziens deze week zeker!!! Madame Glibert
Kleding, accessoires, snuisterijen, juwelen, decoraties, meubels, specerijen, keuken, verzorgingsproducten, bibliotheek,... Prachtige plek om een ​​zen en ontspannend moment door te brengen. Gemakkelijk parkeren, elke dag geopend
Uitgebreide Indiase winkel. Je vindt er levensmiddelen met kleurrijke voorwerpen uit India. Ik ga er elke keer heen als ik een doos kruidenthee wil kopen. Dit wordt gedronken met warme melk en rietsuiker. Een echte gastronomische verrukking, die je opwarmt en je laat reizen. Als je net als ik ook van koken en eten houdt, kun je wat kruiden van eigen bodem kennen. Deze winkel doet dingen voor winst met betrekking tot India. Ik raad aan om daar een reis te maken. U zult zeker gefascineerd zijn door het te bezoeken en u zult zeker niet vertrekken zonder iets te kopen dat u of iemand in uw omgeving zal plezieren.
Enorme selectie Indiase handgemaakte stukken metaal, textiel en hout. Unieke, grote poorten en decoratie voor woning- en winkelinrichting. De winkelomgeving zelf is een ervaring. Vergeet ook niet het depot te bezoeken!
Wat ik leuk vond: De sfeer van de plek, met de veelheid aan objecten en decoratie op het authentieke thema van India. Deuren en standbeelden grenzen aan tapijten, tafels, ladehandvatten en niet te vergeten sieraden, wierook, boeken en ga zo maar door. Een plek om te ontdekken op een onwaarschijnlijke plek. Pluspunt: de vereniging is direct verbonden aan een reeks goede doelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid