facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maka Bane

Maka Bane

Info

Maka Bane : Soins Reiki Usui, massage relaxant, magnétisme, guidance, accompagnement énergétique en soins palliatifs et de fin de vie, formations diverses.



"Maka Bane : Boutique spirituelle, salon de thé, Soins énergétiques Reiki Usui, chamanisme, corps subtils, guérison d’âme, guidance, accompagnement énergétique en soins palliatifs et de fin de vie et formations en développement personnel Reiki, pendule, passage d’âmes, communication avec les guides, ....Pour adultes-enfants-animaux.Du mardi au samedi de 10h à 18h.Fermée dimanche et lundi.Consultations sur Rdv via l'agenda en ligne : MAKA-BANE Progenda"
Adres: Rue de la brisée 222/D, 7034 Obourg, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0475/24.30.28
Stad: Obourg
Route: Rue de la brisée 222/D
Postcode: 7034



op zoek naar gerelateerd: Magasin ésotérique Charleroi, Magasin ésotérique Soignies, Formation Lithothérapie Mons, Magasin ésotérique Hainaut, Magasin ésotérique Binche, Magasin ésotérique Ath, Magasin ésotérique Bruxelles, Boutique ésotérique Tournai
Recensies
Schitterende plek! Ruime keuze aan spirituele producten, wierook, kaarsen, stenen,... Madison en haar man heten je welkom en luisteren naar je Aarzel niet om erheen te gaan om deze winkel te ontdekken! Ze is het waard!
Een ruimte waar men een ongeëvenaarde rust en welzijn voelt. Grote verscheidenheid aan nuggets voor alle behoeften en alle smaken, naast een 5-sterrenservice. Persoonlijke zorg is top!!! Madison is een echte schat en een wezen van licht. Ik ben erg dankbaar voor je steun tijdens deze reis. Dankjewel!
Het is echt een leuke winkel met kleine schatten om te ontdekken. De training is geweldig en de zorg is echt persoonlijk en doet veel goeds. Vriendelijkheid, humor, geduld zijn altijd aanwezig en zijn goed voor hart en ziel. Aarzel niet om de deur open te duwen, u zult niet teleurgesteld worden.
Schitterende winkel, ruim opgezet, goed onderhouden, we weten niet waar we moeten kijken er is zoveel moois en zouden alles willen kopen Ik trainde aan de top met Madison. We hebben een geweldige dag gehad, vol emoties. Tot snel
Goede sfeer en goed product, raad ik <3 aan
Ik ging met stenen om me te identificeren en kwam terug zonder antwoord!
Schitterende winkel, wijs advies, veel keuze. Het is een heel gezellige sfeer waar je voor of na het shoppen kunt genieten van lekkere infusies. Ik raad ten zeerste aan !
Erg leuke winkel: een gevoel van welzijn zodra je er binnenstapt Veel keuze en zeer vriendelijke mensen. Kortom, ik kom terug!
Echt top top top winkel waar we uren zouden blijven! Attent en zeer vriendelijk personeel
Prachtige plek, gevuld met schatten voor uw welzijn en om u te begeleiden in uw spiritualiteit. Madison zorgt goed voor elke persoon die bij haar binnenkomt
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Maka Bane.

Obourg schoonheid, cosmetica & lichaamsverzorging

openingstijden, locatie, vervoer. Rue de la brisée 222/D kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Maka Bane adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Maka Bane. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Maka Bane delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid